Onsdag

jaha, sitter nu på min säng och pratar med Minus på fajjan. Har ätit Lunch och då fått den goda osten som jag fick skickad hit från Sverige. Mycket god. MYCKET. Tack Mamma. 

har varit 2 timmar på gymet, Duschat, satt på tvätten, hängt upp tvätt, gått ut med soporna.. ee. jaa. 

OOHH och nör jag var hos Jennifer senatse gången så köpte jag en röd kajal som jag nu har börjat se om jag kan få in i någon snygg smikning. Har prövat igår och idag like olka saker. och har några fler ider som jag tänker pröva imorgon och p fredag. Får se om jag hittar något jag gillar =). Har försökt att ta lite bilder, men dom har inte blivit så bra dock :( Men aaa. Kul i alla fall =) 
Här kan ni se från igår:
La En svart eyeliner (som jag brukar ha) Men den röda Kajalen Över 



och från idag, Tog den röda under och svarta över. 




Det är bara två dagar kvar Idag och Imorgon innan Minus kommer hit =) WIII Längtar as mycket. Har och ser verkligen fram emot det så mycket. Vi kommer ha det så grymt kul. Har hela fredagen för oss själva och sen Lördag och söndag är det Konsert dags igen BVB och Muderdolls YES, och sen Måndag ( Alla Hjärtans dag) och Så åker hon hem Tisdag. Så massa dagar =) Längtar. Har lite planerat vad vi ska hitta på på fredag när hon kommer. Ska försöka göra så mycket som vi kan på fredag så vi blir trötta och kan lägga oss tidigt för vi ska upp tidgt på Lördag morgon. yeay.. not. Men PEEEPPP. 
Hittade den vackra bild, första bilden som NÅGONSIN TOGS PÅ MINUS MIG OCH MILLA =)
Kill Hannah 08 Stockholm Då allt Började <3 


Snart ska jag gå och hemta Lena från busshållplatsen. Hon åker själv för första gången idag. Laurence ska åka och spela chees på någpt ställe efter skolan. Så Lena blev själv. Hon sa att hon var jätte pepp på att åka själv lite nervös att hon ska glöma och trycka på stopp knappen i tid. Jag och Diana fick prata en del med henne så hon skulle veta vad hon ska kolla efter. Men bra träning för henne tycker jag. 

Love
Matilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0