nu säger vi ....

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ELIN / MINUS !!! 

IDAG BLIR MIN MINUS 20 ÅR!! HON BLIR STORA TJEJEN IDAG. =) 

SÅ GRTTIS GRATTIS GRTTIS!!!!! HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG!!!
ÄLSKAR DIG <3 

Love
Matilda

Helgen

Helgen hos Jen: 

Fredag:
Kom fram ca 6 på kvällen och då gick vi och beställde Kina mat!!! MYCKET GOTT. Blev att ta med det och och äta och kolla på 17 Again, med mycket skratt. Kvällen spenderades sen bara med att prata och prata och prata lite till tills det var dags att sova. 

Lördag:
Jen var tvungen att gå upp och jobba, men kom tillbaka ca kl 11. då vi begav oss ut på stan och schoppade =) Blev mycket nytt smik, eftersom vi tänkta att det kanske var dags att hitta på något annat än att alltid ha samma hela tiden. Lite spännande. hahah. Blev en ganska lång stund på stans, sedan blev det snabbt hem, jen var tvungen att släga i sig lite mat och sedan tillbak till jobbet för att jobba 2 timmar till. 
När hon kom hem så blev det lite färga håret (för mig) och killa håret (för jen). Sammtidigt var det att peppa Black Veil Brides =) PEPP!! 
Sen blev det att pröva det nya sminket och göra sig iordning för att gå ut. Vi gick till en bar och bara satt och sncka tills vi träffade en trevlig tjej som tydligen hade födelsedag och bjöd med oss till en club som hon hade gäst lista på, as nice! Men dock blev det inte så länge där inne för det var bara massa äkliga pojkar .. USCH. vill inte gå in mer på det. så vi gick därifrån köpte pommes och gick hem och kollade på Pokemon, dock inte så länge för vi båda var trötta. 

Söndag:
Blev inte så lång stund där, utan tiden bara sprang förbi, men åkte i alla fall till Emma vid halv 1 och träffade Emma + familj <3 som jag ar saknat SÅ MYCKET. dock blev det bara ca 1,5 timme, Men det var bättre än inget. Fick få också lite julklappar, eftersom vi inte har träffats på länge. Och bästa julklapparna ever, men Minus julklapp XD 
Detta är sådant jag vill ha OK !!! hahhahah 


Och Minus Julkalpp

Bästa Jul klapparna ever!!! TACK!! 


Sen blev jag skujsad till tåget och åkte hem. 

Mycket kort med trevlig helg, nu är det bara att pepp till Torsdag då jag ska se BLACK VEIL BRIDES!!!!
YEAHHHHHHHH

Love
Matilda

2011-01-28

Så var det äntligen fredag och helg. Jag ska jst gå och göra mig iordning för att ta bussen till Cambridge och sen tåget till Ispwich och träffa Jennifer idag och imorgon och sen Emma en stund på Söndag. Ska bli en skön helg. Har längtat. Man behövder verkligen helge efter en vecka med jobb. hahah. 

Var på gymet både igår och idag så det gör lite ont här och där. Men då känner man att man har tränat. så nu blir det två dagar ledigt från gymet och sen är det tillbaka på Måndag. Nästa vecka kommer också våra nya fönster, så vi får se hur det går. Ska också vara ensam med barnen typ hela veckan så det kommer bli mycket med det också. och näste vecka så ska jag se BLACK VEIL BRIDES!! yeahhhhhhhh!!! Något att se fram emot. YES yes yes yes.. hahaha .

Lena och Laurence pappa har redan varit här och hämtat deras saker så nu ska jag göra mig klar så jag kan gå till bussen =) 

Love
Matilda



2011-01-26

Igår Tisdag var jag i Cambridge med Den Tyska Au pairen Natahlie. Vi hade ne jätte trevlig stund och kom mycket närmare varandra. Vi gick och Shoppade och prata om jobb och våra familjer och annat. 
Det som shoppades för mig var : 
Shampo, Blsam, duschtvål, tops, smikbort tagnings  sreveter (eller vad man ska säga) som man i alla fall lätt kan ha med sig, lite koert, lite alla hjärtandags grejer till Lena och Laurence, två tröjor som jag kan träna i, ett par shorts som jag kan träna i eller ha när det blir lite varmare, sport BH, och två skivor ( det sista kanske jag inte behövde just nu) MEN en av skiverna har jag letat efter ett bra tag och den har alltid varit slut, men nu fans den så det blev som det blev. hahah. 
Men hade i alla fall en jätte trevlig stund och vi bästämde att vi ska försöka träffas en gång i veckan i fortsättningen, bara för hon känner inte heller så många i närheten och vi båda är lediga medans baren är i skolan/dagis. Så vi ska försöka träffas en gång i veckan och äta Lunch tillsamms =) Jätte mysigt!! 
Vi bestämmde också att vi ska försöka gå ut någon gång tillsammans. Har ju hört att Cambridge ska vara en party stand så vi vill kolla om det stämmer. Dock var vi både ganska uppbokade  med helger så det blev inte förens islutet av Feb, men alltid något att se fram emot =)

Idag, så har det inte hänt så mycket än. Kl är ju bara 9.28 nu när jag sitter och skriver. Har hunnit med att laga frulle, gåt med barnen till bussen, sätta på en tvättmaskin och hänga upp den, diska, och städa lite på skohyllan ( usch vad mycket skor), men gjorde mitt bästa. 
Ska till gymet ikväll på ett pass =) ska bli kul att kolla vad det är för något, har inte gjort detta pass någon gång förrut så ska se om det är något för mig eller inte. Se imorgon blir det gymet igen =). 
och imorgon är det bara  EN VECKA KVAR TILL JAG SER BLACK VEIL BRIDES!!! Happy Happy Happy. =)))

Jag är grymt trött så tänke sova lite nuu =) 

Love
Matilda

Ny vecka

Jaha så var änu en nya vecka igång. Jag har redan hunnit med ganska mycket idag och .. ja jag känner mig helt ok, faktiskt. 

Efter att ha sett barnen hoppa på bussen så gick jag direkt till gymet för att köra en tmme. Mycket skönt. Helt slut i bennen, men YES!! nu ä vi igång. Ska tillbaka Onsdag, dock blir det ett pass i stället då, om det fortfarande går.. om inget inträffar här. Får se.
Sedan efter ca 1,5 timme så gick jag hem, tog hand om disken, tvätten som var upphängd, satte på en ny tvättmaskin och hängde upp den när den var klar. Bäddade om min säng i nya laken.. längtar tills jag får kryna ner ^^, städade mitt rum, eller plockade i alla fall. Sen så tog jag en  mycket lång och skön dusch. Sedan blev det lite lnuch. Och har nyss varit och mött upp barnen och dom håller på mitt sitt just nu.
Inte så dåligt för att vara en dag. I alla fall inte för att vara Matilda. =) 

Min dator är cp. Pappa: 
Hela alltet lägger sig liksom på sidan. så man får antigen lägga dator på sidan eller huvudet på sne för att se. Det går bort ibland.. men jag vet inte hur jag ska göra för att få det att sluta. Jag ska se om det kommer tillbaka nästa gång jag sätter på datorn, annars, pappa hör du någon ide på vad jag kan göra för att få det att sluta? 

Och, svar på en fråga som många underar för till fället, NEJ min mobil fungerar inte .. har bara nödsamtal så jag kan inte få sms eller skicka några. Jag vet inte vad som är fel på den .. så ni vet. Och om nu undrar någpt skriv göra på en kommentar här så svara jag på det i ett blogg inlägg, det kanske är en fråga som fler undarar över och då kan alla få ett snabbt svar om jag skriver det här. Tack. 

Imorgon ska jag in till Cambridge på en liten shopping tur med Nathalie, den tyska Au Pairen som jag har träffat en gång förutt,, ska bli kul =)

Nu ska jag gå och hjälpa Laurence fixa hans rum efter allt målande. 

Love
Matilda

snabb och kort uppdatering

Uppdatering :

Fredags:
Följde med Diana på hennes Damsals på förmoddagen. Men får så många bra idere där och man börjar tänka. Så snällt att jag får följa med.
Efter släppte Diana av mig vid gymet, blev inte så myclet träning med lite han jag göra innan jag fick springa hem oc ducha och sen hämta barnen från Bussen. 
Kvällen blev inte lika bra, mådda inte specillt bra så det lev att dra täket över huvudet och gråta lite. Tack  Bella för att du alltid finns <3 

Lördag:
Gick till Gymet på morgonen (tredje dagen i rad)
Började måla Laurence rum. Blev lite blanande kännslor från alla och rumet blev i alla fall vitt tills slut. 
Dagen slutade med en tidig natt för Matilda. 

Idag söndag:
Har nyss ätit frulle och sitter nu på min säg. Ska bara slappa hela långa dagen. Idag blir det en dag ledig från gymet. Benen håller på att dö xD ahahha Men imorgon kör vi igen. 
Ska ta och kolla på en fim nu tänkte jag och bara vila. Kommer hända ganska mycket veckorna fram över så lika bra att ta vara på alla stunder jag kan och nu när ingen är hemma så lika bra att passa på =)- 

Love
Matilda


Dålig

Dagen började bra. Vaknade bra och allt gick smidigt på morgonen. 
Helen kom och vi pratade och jag gick till gymet. 
Var så härligt att träna, kommer nog kännas imorgon. Kände mig så himla dukig och bra. Kom hem gojrde ordning nudlar att äta .. sen .. jag hittade choklad. och fuck nu mår jag skit. att jag inte kan sluta .. blir så jävla arg på mig själv. Ursäkta språket .. men ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. 

Matilda

träna träna träna

Så igår var jag på gymet för fösrta gången som en medlem =) whoo. 
Så jag skulle ju fdit för att ha ett lite möte så jag kan börja träna. Pratade då om om jag har släkt med hjärtfel och skader, tog blodtrycket osv. Sådan som dom måste veta för att jag ska kuna träna där och så dom vet om någoy skulle hända eller om jag skulle behöva hjälp osv. Gick jätte bra och dom är så trevliga. Tog och sprang/joggade lite på löpbandet och skrev in mig lite grupp pass innan jag drog mig hem. Bokade en till tid, Imorgon då vi ska gå igenom alla saker i gymet och då kag jag verkligen börja =) YEAHHH!! Här ska tränas tränas tränas. 

Igår fick jag också vara med Lena på Browines. Dom har alltid så att en förälder hjälper till, och jag gick itsället för Diana för hon behövade jobba. Och det var ju helt lungt för mig. Var mysigt och kul att se vad dom håller på med. Och nu håller dom på med ett nytt märke. Dom ska göra lite hemma syslor som att diska, städa sitt, bädda sängen tex. Så hon ska kryssa för varje sak hon gör. Jag håller koll ^^ 

Iadg har varit en ganska seg dag. Skulle få ett bud hem hit och dom skulle komma mellan 9-17 . Så var bara att boka sig hemma. Och kunde ju inte sova heller. Så gick runt och plockade lite. Efter att dom kom runt halv 11 så gick jag på en promenad, sen tog jag lunch och sen somnade jag. Mycket skönt. 

Nu ikväll har jag, Lena och Laurence haft en myss kväll och kollat på film och skrattat tillsammans. Diana är borta och kommer hem imorgon någon gång. 

Längtar tills imorgon och jag kan börja träna =)))) 

Love
Matilda

ETF in London

Allt började på Lördagen. 
Gick upp fixade mig och huset lite innan jag tåg bussen till Cambridge och sedan tåge till London Kings Cross. Där jag träffade mina tjejer, Camilla och Minus <3. Vi givck till deras vandarhem (och miss fast jag skulle checka in dagen efter). Men lämnade min väska där och så- Sedan drog vi ner på oxford street (shopping gatan), och kollade runt. Fick höra massa historier från dagen innan (dom såg ETF på Fredagen också.) Efter en halv dag på stans så var vi alla mycket trötta och letade då efter något ställe att öta på och sedan drog vi tillbka till vandrarhemmet. Min plan var ju att sova ute vid konsert stället den natten, min milla, min extra mamma sa att jag inte fick så den natten delade vi på hennes bunk ( Fy på oss). Trågt och svettet var det. 

Upp kl 6.30 fixa oss till konserten och snabbt dra dit. Var ca 10 per innan oss och då började köandet. blev lite sjungande och hoita på historier. Jag gick också tillbka till vandrarhemmet och checkade in för mig och hämtade och lämnade lite saker. blev en ganska lång dag. Emma kom och hälsade på (min kompis från sverige som också är Au Pair). Vilket var mycket trevligt! 
7 började dom släppa in och som alltid finns det lite folk som man skulle vilja döda. Men jaa vi kom i alla fall längs fram och sen var det atta vänta lite till. 
Första bandet sög, så det var bara att stå still och vila. 
sen kom My Passion <3 söta pojkarna. och dom var bra som alltid. Röja röja röja. 
sen kom ESCAPE THE FATE!!! Och damm!! Dom är så grymt bra!! det är helt sjuk!! Fuck vad vi röjde asså. hahah Andy sa efteråt ( My Passions manger) att han såg tre galna pesroner längst fram - vilket han då menade oss xD 
Efter så blev det att hälsa på killarna i My Passion. Våra söta så britter. =) 
Sen jaaa resten av kvällen är historia. Blev lite blandade känslor under natten och i helhet var den grymt bra =) Träffade lite roliga killar =) hehe som jag Och minus kommer träffa igen på BVB i feb .. ska bli kul ^^ 

Men hela helgen var så grymt bra!! och jag kan bara inte vänta tills sommaren då dom ska komma tillbaka ! Kommer bli grymt!! 


Love
Matilda

I'm back.

då var man tillbaka efter helgen stå hej. och SHIT VILKEN BRA HELG!!! Först, Camilla och Minus- ÄLSKAR ER NI ÄR BÄST!! och ESCAPE THE FATE OCH MY PASSION, GUD DOM ÄR SÅ GRYMT BRA!!!
Har ont och är blå lite här och var, och naken gör ont och jag är sååååååååååååååååååå trött. Så jag berättar helegn imorgon. Men ville bara skriva några rader så ni vet att jag lever. Hahah ni kommer få en del att läsa imorgon och saker att ta in så kanske lika bra om det inte är så mycket idag ^^. 

Ska också till gymet imorgon för att få min rundtur på alla saker =) KUL!
Love
Matilda

Första veckan på 2011

Jaha, då var det min sista jobb dag på denna vecka slut. Första jobb veckan i jan 2011. Hela veckan har det hänt mycket eftersom det är mycket som ska hända med huset. Men det visar också att vi är på en god väg framåt. Och det är bra. 
Dock kommer vi inte få internet än. Kommer ta ca 14 dagar. :( dåligt!!! 

Men har i alla fall nyss varit och blivit medlem på gymet! YES ÄNTLIGEN! Ska dit på Tisdag nästa vecka och börja! Får då min rundtur av gymet och dom ska visa hur alltid går till osv. Jag är så pepp på att börja. Jag har hittils hittat 4 pass som låter jätte bra och exakt dom områden som jag vill träna. Så det är en bra början. Här ska tränas!!!! Vist det kommer bli lite mindre pengar.. MEN det kommer vara värt det! 

Imorgon så åker ju jag till London och ska träffa Camilla och Minus och på Söndag blir det Escape The Fate och My Passion tillsammans med mina tjejer. Längtar! <3. 
Så får se om jag hinner skriva någon rad innan jag åker imorgon, men inte säkert. Och då blir det på Måndag ni kommer höra något från mig. Jag kanske kommer skriva lite på min twitter under dagarna ( för den har jag koplad till min mobil). Så om ni vill får ni gärna kolla förbi där i helgen och se vad jag håller på med. Kolla HÄR .

Jag ska ta och kolla om det finns något jag kan göra i huset innan jag tar mig en lur xD 

Love
Matilda

2011-01-13

Jaha, idag blev det lite annorlunda. 
Diana är hemma så hon skjusade barnen till skolan. Jag fick vänta för Hellen. Hon som städer Dians hus skulle komma. Första gången sedan vi flyttade. Och etersom hon inte har fått någon nyckel en så fick jag vänta. 
och Nu har hon nyss åkt hem. Hon fixade alla tre badrummen idag. alltså stor städade dom, väggar som golv. Det ser så snyggt ut nu. Skulle kunna sitta i badrummet nu. mmmm. 
Jag tåg en promenad medans hon var här och gick då förbi gymet som jag har tänkt att be medlem hos och pratade med om vilket sätt som skulle bli bäst fär mig. Så det är det jag sitter och tänker på nu och ska prata med Diana senare när pesronen som är här just nu har pratat klart med Diana. (om ca en timme). Och beroende viilket jag väljer så kan jag bli medlem på deras hemsida idag, eller så tänkte jag gå ditt imorgon och bli medlem. Får se lite vad Diana säger också. 
På min promenad så träffade jag på en jätte söt tant med sin hund. Jag kunde ju inte låta bli när hunden kom fram till mig.. så vi stog ett bra tag och pratade om hundar. Henns hund, en labrador Lizzy.. så himla söt och snäll. Hon satte sig vid mig. jag ville bara ta hem henne hem. men neee... jag hoppas att träffa dom igen =)
Men detta fick mig också att sakna min älskling som är hemma. Bobby <3 Saknar dig massa !!


Idag så ska Lena ta med en kompis hem så jag hoppas hon gillar min mat. hahah men jag har fått bestälning på ost och skinksås med pasta och grönskar på SIDAN xD Så jag tänkte vara snäll och göra det idag. 

Eftersom jag har en iten stund att inte göra NÅGOT nu. Så ska jag lägga mig i sägen och sätta på en film och hoppas att jag somnar. Är så grymt trött hela tiden. Tror att något måste vara fel på mig. 

Love
Matilda

Sova??

Ja tack. Sova låter helt underbart just nu. Jag är så otroligt trött. AHHHHH
Idag var det jätte svårt att komma upp. Nästan så att jag inte gick upp alls. Men så kan man inte göra. Utan det är bara att palla sig upp. usch. Nee och jag kan inte heller lägga mig nu. Har folk hör som springer runt och grejer med huset. Telefon mannen gick nyss. Sen så har jag tre pesroner till i huset, som håller på att kolla runt eftersom Diana vill göra om saker tex köket. Så kan inte heller gå ut på en promenad, kan inte lämna huset. Vill gå ut nu när det har slutat regna.. men neeep. Dom kommer säker lämna huset när det börjar regna igen. BLÄÄÄÄ 

Orkar inget vill SOVA.
Dock är jag väldigt pepp på framtiden just nu =) 

-På Lördag ska jag få träffa mina Tjejer Camilla och Minus 
-Och på Söndag ska vi se Escape The Fate och My Passion 
-Sen 21 Jan så kanske jag ska träffa Mich och Cahlle som kommer till London och Kanske se Innerpartysystem
- Sen åker jag till Ipswich 28-30 Jan träffa Jen och Emma =)
- sen 3 Feb ska jag se Black Veil Brides och Muderdolls med Jen
- sen 11 feb kommer Minus hit 
- och 12 feb ska vi se Black Veil Brides och Muderdolls 
- och 13 feb ska vi också se Black Veil brides och Murderdolls
- sen stannar Minus till den 15 feb <3 
- Sen så fyller jag 20 den 12 mars !!! FUCK YEAH!! 
- Ska kanske se Yashin och The Red Jumpsutis Appartus den 18 och 19 Mars 
- sen så kommer Amanda och Lovis Någon gång i april <2


Mycket bra saker att se fram emot =) wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nee nu måste jag ta hand om tvätten .. 

Love
Matilda

Min Vecka

Så ser min vecka ut:

Måndag
* Har kl på 6.15 men går oftast inte upp fören ca 6.35 eller 6.40
*Väcker barnen kl 7.00
*Går och gör i ordning frukost som är frukt till Lena och smoothy till mig, Laurence och Diana sen äter lena och Laurence en skål med flingor och mjölk.
*Medans dom borstar tänderna och gör i ordning väskorna för skolan osv så gör jag i ordning efter frukost, diskar osv.
* Om Diana inte skjutsar baren så gåt vi hemifrån ca 8.10 till bussen
*Bussen kommer ca 8.25 och baren åker till skolan.
* Jag går på promenad om det inte regnar
HITTAR PÅ NÅGOT
*Till ca 15.15 då jag går hemifrån för att vara vid busshållplatsen för att hämta upp baren.
*vi är hemma mellan ca 15.45-16.00 och baren gör läxor om dom har, annars hittar vi oftast på något
*Ca 17  (beror på vad jag ska göra) så börjar jag med maten, (eftersom det tar en liten stund och att dom inte är dom snabbast att äta ^^)
*ca 19.15 åker Diana med Laurence till scouts och jag gör så att Lena blir klar för att sova, och om hon har skött sig så får hon stanna uppe till ca 20.15 annars får hon lägga vid 19.30.
*Jag har min tid tills jag ska sova.

Tisdag
*Går och gör i ordning deras lunch som dom ska ha med sig till skolan, som är tonfisk (USCH) och majonnäs och blanda det. Sen fortsätter jag med frukosten som är samma alla dagar.
*När första barnet kommer ner så får den börja göra sin lunch som är att lägga tonfisken mixen på en smörgås med ost, och fixa något att dricka, någon frukt och grönsak och en yoghurt. Dom har sköt sig vid frukost så får dom ta med sig något gott också.
*Äta frukos
*om dom inte han klart med lunchen så göra klart den och sen fixa sig för skolan.
*Lämna huset 8.10 till bussen om inte Diana ska skjutsa dom
*Bussen kommer ca 8.25 och baren åker till skolan.
* Jag går på promenad om det inte regnar
HITTAR PÅ NÅGOT
*Till ca 15.15 då jag går hemifrån för att vara vid busshållplatsen för att hämta upp baren.
*vi är hemma mellan ca 15.45-16.00 och baren gör läxor om dom har, annars hittar vi oftast på något
*Börjar lite tidigare med maten så Lena hinner äta innan hon ska till Brownes
*Dom åker ca 18.00 till Brownes, jag och Laurence hittar på något, och samma om han har skött sig under dagen så får han stanna tills Lena kommer hem, ca 17.45 annars är det sova vid 19.30
*Min tid

Onsdag
*Har kl på 6 men går inte upp förens sa 6.15
* Väcker baren 6.45
*Går och gör i ordning frukost
*När första barnet kommer ner så får den börja göra sin lunch
*Äta frukos
*om dom inte han klart med lunchen så göra klart den och sen fixa sig för skolan.
*Lämna huset 8.10 till bussen om inte Diana ska skjutsa dom
*Bussen kommer ca 8.25 och baren åker till skolan.
* Jag går på promenad om det inte regnar
HITTAR PÅ NÅGOT
*Till ca 15.15 då jag går hemifrån för att vara vid busshållplatsen för att hämta upp baren.
*vi är hemma mellan ca 15.45-16.00 och baren gör läxor om dom har, annars hittar vi oftas på något
*Lagar mat vid ca 17
*Äta
*sen hitta på något tills dom ska sova kl.19.30
*Min tid.

Torsdag
*Har kl på 6 men går inte upp förens sa 6.15
* Väcker baren 6.45
*Går och gör i ordning frukost
*När första barnet kommer ner så får den börja göra sin lunch
*Äta frukos
*om dom inte han klart med lunchen så göra klart den och sen fixa sig för skolan.
*Lämna huset 8.10 till bussen om inte Diana ska skjutsa dom
*Bussen kommer ca 8.25 och baren åker till skolan.
* Jag går på promenad om det inte regnar
HITTAR PÅ NÅGOT
*Till ca 15.15 då jag går hemifrån för att vara vid busshållplatsen för att hämta upp baren.
*vi är hemma mellan ca 15.45-16.00 och baren gör läxor om dom har, annars hittar vi oftast på något
*Börjar lite tidigare  med maten så Laurence hinner äta innan han ska till karate
*beroende på om det är Diana ska som skjutsa honom eller Liz (Jo hennes dotter, Laurence kusin går också på karate) Om det är Diana så åker dom ca 17.45 och samma om Liz hämtar honom här hemma, men om han måste gå till dom så måste han gå här ifrån ca 17.30
* Så jag och Lena brukar hitta på något.
*och dom går och Lägger sig ca 19.30
*Min tid

Fredag
* Har kl på 6.15 men går oftast inte upp fören ca 6.35 eller 6.40
*Väcker barnen kl 7.00
*Går och gör i ordning frukost
*äter
*Lämna huset 8.10 till bussen om inte Diana ska skjutsa dom
*Bussen kommer ca 8.25 och baren åker till skolan.
* Jag går på promenad om det inte regnar
HITTAR PÅ NÅGOT
*Till ca 15.15 då jag går hemifrån för att vara vid busshållplatsen för att hämta upp baren.
*vi är hemma mellan ca 15.45-16.00 och baren gör läxor om dom har, annars hittar vi oftast på något, om dom inte ska till sin pappa, då brukar dom åka härifrån ca 16.
*Annars beror det lite på vad som är bestämt ..


som ni ser, så ser dagarna ganska lika ut. Kanske händer något annorlunda någon dag. Men, jag trivs. =) 

Love
Matilda



Måndag

Igår så sa jag att jag skulle lägga mig kl 10 så att jag inte skulle vara trött på morgonen. Och hur gick det då? .. nee inte så bra som jag skulle ha hoppats på, halv 12 så jaa då kollade jag på klockan. Så bra gick det med den planen. 

Men i all fall fick en kvart extra att sova idag vilket jag gillade! Gick upp och allt verkade vara bra. Sen så skulle vi fixa Lenas rum lite, flytta tillbaka möbler osv för det ska komma en man hit kl 10 och hjälpa till med lite små saker så han skulle behöva komma fram, och då händer det, Laurence ramlar in i Lenas bokhylla och hela den barkar ihop och skrapar upp väggen... och ja det blev en en stor röra med alla böcker. Mer en vad det redan var. Jaa inte kul, för någon. Och inte kul för Laurence, igår och idag har inte varit hans dagar. Stckars lilla kille. Inte kul att åka till skolan nu. Men inte mycket att göra åt det. Så Diana har skjusat dom till skolan nu och hon själv ska till tandläkaren så jag tänkte att jag skulle passa på att skrova några rader här så jag kan hjälpa till sen. Så vi kan få lite ordning här i huset, får ibland lite panik över hur det ser ut, men också så har jag inte gjort så mycket för att fixa på det, MEN när man ser allt så tappar med lusten.. jobbigt. 

Ska också ta och ta en promenad när Diana kommer tillbaka tänkte jag. Utforska lite mer av sigen jag gick igår. Det regnar inte, ser dock kallt ut och molningt, men om det inte regnar kan man alltid palla sig ut. 

Ja så dagen kommer väl bestå av att fixa Lenas rum så hennes rum är klart och sen börja med Lauernce rum eller hallen. Vet inte vilket vi kommer ta först. Men jaa.. ska väl passa på att vila en timme innen den mannen kommer. 

Love
Matilda

en vanlig söndag

YES sova sova sova .. vacknade vod 2 idag och det var sååååååååååååååååååå skönt. Jag äslkar att sova, DOCK var jag fortfarande trött och ville sova mer. MEN jag gick upp. Huset var tomt så jag gjorde ordning lite frulle och kollade på Batman =). Sen så kom familjen hem vid ca halv 4 och vi åkte och hanlade på Tesco. 

Sen när vi kom tillbaka så gick jag ut på en promenad. Kollade runt lite och hittade en liten trvlig väg som man kan gå på. Ska utforska lite merra imorgon. Hoppas bara att det inte regnar. 

Sen så har jag bara lagat mat till alla. Och det är allt jag har gjort idag. SLAPP DAG, men grymt skönt. Och imorgon får jag lite sovmorgon .. eller ja kan vakna upp som i det gamla huset och vecka barnen kl 7. För dom behöver inte göra lunch och Diana ska skjua dom till skolan. Så blir en ganska lung och skön morgon för mig (kan vi ju hoppas på i alla fall). 

Jaa.. inte så mycket mer att säga om dagen. Varit en skön dag och nu ska jag snart få lägga mig i min sköna säng igen .. YES. 

Love
Matilda

TRÖTT

SEG DMeAG.NU usch, har gått och gäspat hela dagen. Har varit en sådan dag idag ... usch. inte kul. 
Har börjat med Lenas rum så det första lagret har blivit målat. Har ocså haft folk har hela dagen .. jaaa. 

Finns inte så mycket att säga om idag mer än det. MEN jag har ju lovat att skriva lite varje dag så ni vet lite vad som har hänt. Funderar på att ta ett äpple och sen gå och läga mig. Helt seg är jag. Imorgon ska jag sova HELA dagen. Kanske att jag är lite seg för kah gick up kl 9 imorse för vi skulle ha en man som skulle komma och kolla på fönstren för vi ska byta ut alla fönsert så behövde gå upp. Men jaa imorgon kan jag sova. =) YAY. 

Har sutit en stund å Photoshop och kollat mig fram .. viste inte ens att jag hade det.. så tänkte se vad som fans att göra... Lite av det som kom fram .. 



Jaa det är ju inte jätte svåra grejer och dom är inte så bra. Men en kul grej bara. 

Nee nu ska jag ta och kolla på film =) BATMAN!! <3 

Love
Matilda

Fredag den 7 Jan 2011

Jaha, så var det fredag och sen helg. Eftersom jag bara har jobbat en dag så känns det som Tisdag. Och att jag har en vecka med jobb framför mig, men nee.. vilken tur jag har xDD. Dock vet jag att det är mycket att göra helgen. Vi ska måla Lena och laurence rum, och ska fixa oich dona. Så blir ju inte så mycket vila i alla fall. Så kommer ha att göra i helgen. 

Har nyss kommit upp ur badet =). Hade det jätte mysigt, levade ljus och massa badskumm. Tack Morfar, luktade choklad i hela badrummet och nästan så jag lukat choklad nu, varmt vatten och bra musik. Somnade nästan. Sp skönt var det. mmmm det ska jag göra snart igen. =). 


Nästa helg så kommer jag träffa CAMILLA OCH MINUS och så ska hag få se mina pojkar i 
ESCAPE THE FATE Längtar WWWIIIIIII . Kommer bli grymnt, så ska nu ta och kolla på vandrarhemmet som dom har bokat och tider på tåg. 

Love
Matilda

Första dagen, Igen

Jaha så har första dagen på min vardag dragit igång. Blev en ganska lung morgon =) 
Dock var jag tvungen att ha klockan på rigning 15 min tidigare är förutt, INTE KUL. Men måste det eftersom nu måste vi gå senast 8.10 här ifrån för att barnen ska hinna med bussen till skolan. (Förutt så fick vi hemmifrån 8.30 (ibland lite senare). Men då var det ju gå av stånd till skolan. Så lite skillnad. Att vackna tidigare är ju inget jag helst gör, men men. 
På väg till bussen så ser vi en påkörd katt mitt på vägen.HEMSKT!!! usch.. kom en bli just då också så dom stannade (och eftersom vi var tvunga att gå till skolan/bussen) så tog dom hand om katten. Känner lite att jag borde gå och knacka på dörrar för att se om jag hittar ägaren .. men det kommer typ avar att lete efter en nål i en höstack. Jag hoppas att dom i bilen fixade något eftersom katten var borta när jag kom tillbaka. Ingen kul start på morgonen. 

Sen så tog jag mig en liten promenad för att se om jag kunne hitta någon trevlig stig att gå på. Dock är det mulet och så idag så stigen såg inte så mysig ut, MEN hoppas på bättre väder imorgon så jag kan utforska lite mer =). 




Nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp tvätten, eftersom alla nyss har kommit hem från olika resor så är det ganska mycket tvätt, så detta är andra maskinen jag gör. och fortfarande massa kvar. Så det blir nog två till. 
Efter så vet jag inte vad som händer. Ska väl se om jag kan fixa/städa/packa upp lote kanske, nästan alla kartonger är borta, men det är ju saker typ överallt.. så ska väl se om jag kan plocka lite.

Nu Låter det som om maskinen är klart. Ska ta hand om tvätten.

Love
Matilda

Berättande i Bilder

Här kommer lite bilder från packandet, innan jag åkte till Sverige, Julafton i Sverige .. 

Början på mitt packande

Lena i en kartong och leker hund

Mitt Gamla rum aldeles tomt

Mitt Nya rum I Histion

Fick en Engelsk kokbok av Familjen i julklapp =) HÄR SKA BAKAS =) När allt är i ordning vill säga

Tofflor som jag också fick av familjen ( AS SKÖNA!)

Vårt Hus nu i Histion, och jaa ni sur ju HUR MYCKET snö det är... inte, man ser fortfarande marken liksom ...

... sen kom man hem till DETTA ... usch vad kallt det var i Sverige

Jag och min lillebror på Julafton 

Jag Julafton

Jag och bror i våra snygga mössor

Hos mormor 

Komma hem till min älskling var en av dom bästa =)<3

Jag och min älskling <3

Jag och bror 

Svenskt julbord är det bästa =)

Kalle Anka!!! Hoppas ingen missade det.

Sen kom man tillbaka till detta... hahah lite chckande var det .. och så set det ut nu också, Igen snö och inte så kallt, var nästan att komma till ett varmt land när man kom från Sverige. haha


Love
Matilda

Sista dagen innan allt går tillbaka

Så ni sitter jag i min säg i Histon och väntar på att familjen ska komma hemma, Vilket ska vara runt 5. Så en liten stund kvar. 
Idag har jag inte gjort mycket, utan bara njutit av min sista dag innan allt går tillbaka till min vardag här. =) Dock ska det bli skönt att få jobba lite nu, när man har varit ledig osv. 

Vill tacka för dom förslag jag har fått om vad ni vill höra om =) Tack, kanske gör det lite lättare att skriva. Jag ska verkligen försöka att blogga mins 1 gång om dagen detta år så ni alltid har något att läsa och kan hålla er uppdaterade, eftersom jag inte skickar så mycket mail osv, så kan ni alltid vända er till Bloggen =). Ni får gärna fortsätta skriva om saker ni vil läsa om när vi mer ha kommit in i allt. Jag vill ALLTID ha försalg och höra vad  NI vill läsa om. Så fortsätt med det.

Jag blir och bara bättre och bättre vilket är mycket skönt så jag sattsar att börja träna på Lördag YES! Ska också ta mig en promenad imorgon ( om det inte regnar, vilket det gör just nu) och kolla mig om i Histion. Se hur det ser ur här osv, se om man kan hitta någon trevlig stig att gå på. =)

Nu ska jag gå och göra lite nuddlar till mig =) MUMMSS!! 

Love
Matilda

Fortfarande i Ipswich

Jaha, sitter ni igen i Jennifers soffa i hennes lägenhet i Ipswich. Hon är och jobbar och jag sitter och här och väntar på ett sms från Emma. (Får see om det kommer något). Ska (hoppas) träffa Emma idag =). Medans Jennifer jobbar. Hon slutar 6 och är väl hemma ca halv 7 så har några timmar att träffa Emma. Om hon hör av sig.. det får vi ju see.

Min förskylning börjar bli bättre! YES!! så himla skönt att kunna andas lite mer och att kunna få lite sömn och inte ligga och hosta sönder mig. Vist lite snorring och hosta kvar men det är nog snart borta hoppas jag. Vill ju må bättre tills jag börjar jobba på torsdag, behöver min styrka xD heheh. Nee men alltid jobbigt att ligga och hosta på nätterna och inte få den sömn som man behöver. Och jag vill bli frsik så jag jag börja träna =). Är faktisk jätte pepp på att börja träna, längtar faktiskt. Ganska konstigt för att vara Matilda, men det är sant, jag längtar. =) Får väl bara se till att jag inte tar ut mig från början xD haha.

Så kan säga att 2011 verkar bli ett bra år =) Känner det på mig.
Först den 16 jan ska jag se ESCAPE THE FATE  och träffa min älsklingar Camilla och Minus =) (Två dagar med dom)
Sen så den 3 och 12 Feb ska jag se BLACK VEIL BRIDES med Jennifer !! =) Längtar (Första gågen jag ser dom)
Och ska kanska åka hem när jag fyller 20 den 12 Mars! (JAG FYLLER 20!)
Och fick nyss reda på att mina tjejer Amanda och Lovis ska komma till London i April!! Får spendera en hel helg med dom!!!
Och detta är bara til April! =) Sen kommer det säkert andra sakar också. Men det verkar vara så här långt i alla fall. =) Och jag är glad och positiv! Detta kommer bli ett bra år.

Så Imorgon kväll åker jag tillbaka till Histon (Det nya stället som jag bor på) Och på torsdag är det dags att börja jobba. Dock skönt att det bara är två dagar sen är det helg så det blir en lung snart på allt =).
jag säger det redan nu, jag vill gärna att ni kommenterar om VAD ni vill att jag ska skriva om detta år. För mina dagar ser ganska lika dana ut, om vi inte åker någon stans eller så. Så jag skulle gärna vilja veta om det är något som ni saknar eller skulle vilja höra mer om. Kommentera gärna med det. (OCH det är många som är vän med mig på facebook och skriver ett mail till mig där om det jag skriver på bloggen. Det är jätte snällt, men snälla sluta med det och kommentera HÄR PÅ BLOGGEN i stället. TACK)

Så, ska nog sätta på en film nu menad jag väntar på ett sms..

Love
Matilda

från 2010 till 2011

Jaha, så var det första dagen på 2011. Jag sitter hemma hos Jennifer i Ipsich. Hon är och jobbar.
Jag är jätte förkyld, kan inte andas, hostar som om jag skulle hosta upp hela lungorna, kall svettas och måste snart gå och köpa mer näsduckar för att alla är snart slut. Inte kul.
Igår, nyårs afton så satt vi bara hemma, jag orkade inte göra något, så vi satt bara hemma och pratade om 2010, våra nyårslöften osv. Det var mysigt. 

På Torsdag så börjar jobba igen. Ska bli kul att träffa Lena och Laurence igen och höra hur deras jul har varit.

Detta år så ska jag vara mer positiv och ska bara leva livet =)
Mina nyårslöften :
* Äta bättre
* sluta äta godis och sådan onyttigt
* Börja Träna
* Blogga mer
* Vara mer social
* Vara mer Positiv
* Spara pengar
* Komam på vad jag vill göra efter Au apir Jobbet

Jaa lite finns det allt xD Vad har nu för löften för iår??

Nu orkar jag inte skriva mer, måste lägga mig, ska se om jag orkar skriva lite mer senare eller imorgon.

Nu hoppas vi på ett jätte bra år!!

Love
Matilda

RSS 2.0