Åker tillbaka till england

Jaha, kl är mycket och jag borde sova, men tänkte först skriva någon rad bara. 

imorgon TIDIGT åker jag tillbaka till England och lämnar Sverige för ... jag vet inte hur länge. 

Har haft ett par UNDERBARA DAGAR I SVERIGE MED FAMILJ OCH VÄNNER! TACK SÅ MYCKET FÖR ALLT. och till alla som jag inte har haft tid att träffa, FÖRLÅT! jag hoppas vi kan träffas snart i alla fall!!!

vet ju inte om jag kommer ha något Internet när jag kommer tillbaka så vet inte när jag kan skriva nästa gång. MEN jag skriver så fort jag har ett Internet nära. Men ha det så bra tills dess!!! 
*

Love
Matilda

Julafton

Så var det dags för dagen jag kom till. Har blivit väckt av mamma med glögg och pepperkaka =). Lika mysigt som alltid. Kommer aldrig bli för stor för det. hahah det jag kommer sakna om jag flytter hemifrån sen. 
Nu så är det dags att gå upp för att ta en dusch och göra sig iordning för att åka till Mormor =) Julbordet väntar. Kommer bli en mysig dag med kalle anka och gröt. Är glad att jag valde att åka hem under jul, skulle inte vart lika bra om jag hade stannat i UK under jul. hade nog varit lite ledsen, att sakna alla svesnka saker, som Kalle anka. Men nu är jag hemma och ska se det =). 

Bobby ligger i mitt knä och mysser. =) 

I  morgon ska jag äntligen träffa min MILLA <3 och vi ska leka snöööö ^^ Gör vi varje år så måste ju göra det i år också. heheheh. Sen är det bara en dag kvar och jag åker tillbaka till England. och ska då på Konsert!!! =) 

MEN NU ÄR DET JUL SÅ GOD JUL PÅ ER ALLA =)

Love
Matilda

Lucka 24

GOD JUL 




Love
Matilda



Dagar hemma i Sverige

jaha så var det dagen före julafton och jag har redan varit hemma i två dagar av mina 5. det går lite för snabbt. Men jag har det bra =). 

så går var jag en svegn till Banken och fixade lite, sen träffade jag min Amanda <3 har saknat hemma  grymt mmycket. sen bar det va till johans nya lägenhet och KEBAB som jag har väntat och väntat på. Så det var Jag, Amanda, Johan, Timmy, Marcus, Lovis, Anton och Sara kom för bi en stund. hade det AS roligt hela kvällen och ville inte att den skulle ta slut. =) Kommer sakna er alla, men vi får göra samma sak nästa gång. <3

Idag så har jag GADDAT MIG =) Min fina Batman sitter nu på min arm!! Den är så grymt snygg!!! Blev så nöjd! =) 
Amanda var med och gjorde sin första tattoo =). Hade en grymt bra dag med mycket smärta, med det får man  ta =) hehehe 
Menar KOLLA =) 


jag och Amanda <3


Jaha, Imorgon är det julafton och vi ska till mormor, Längtar! =) 

Love
Matilda

Lucka 22 och 23







Lucka nr 21


I'm back in Sweden

JAG ÄR I SVERIGE. 
Japp nu är jag hemma. Sitter i mitt rum men massa julpyntt (Tack Mamma) och har min älskade Bobby berdvid mig. Har haft mormor, morfar kusin Robin och faster karin här och ätit mammas goda kyklingpaj och fått min första lussebulle och farmors pepparkaka. Jag mår bra =). 

Igår fick jag sms av min vän Emma (som är Au pair i London) att hon skulle åka  hem idag också med samma flyg som jag. Gjorde mig extremt glad. så vi träffades på stansted och spenderade tiden där tillsammans. Pratade om allt vi ville ha när vi kom hem =)  som: tacos, kycklingpaj, marabou Choklad, vanligt te, oboj mm. Vi hade det trevligt och satt och peppade tillsammans. 
Sen när jag kom fram så var pappa <3 där =). Skönt att komma hem. han var snäll och stannade på vägen hem så jag kunde köpa Marabou choklad =). HAPPY.

Så nu blir det några trvliga dagar hemma med familj och vänner. Har ett fullt späckat schema xD heheh
Men det vill jag ha så jag hinner med allt jag vill xD hhhe

Första är banken imorgon sen blir det KEBAB MED VÄNNER YES!!!!!!

Love
Matilda

lucka 16, 17, 18, 19 och 20

Diana har köpt ett sådant där USB inetrenet som man kan kopla in i datorn, dock är det inte så mycket vi kan använda av det och vi delar, så kan inte änvända det så mycket och ska ju räka ända till den 12 jan. 

men vi har flyttat och lever fortfrande med kartonger och möblerar om lite då och då. 

Jag blev jätte sjuk i lördags så stannade i sängen hela dagen. Är fortfarande förkyld och snorring och hostar med mår bättre. och Imorgon TISDAG så åker jag hem till Sverige för ett spendera jul med familjen =) ( Mamma jag kommer låna din dator för kommer inte få plats med min xD ). 

Men lite så ni vet hur det ligger till. 
Och här kommer dom luckor som vi har missat =) 

16



17




18



19




20



Hoppas allt ät bra med er alla =) 

Love
Matilda

Kanske sista dagen med Intenernet

Jag mår SKIT IDAG! Usch, har ont i hela kroppen, huvudvärk, ögonen gör ont och rinner, ont i halsen, magen är inte som den ska, och jag orkar inget. 
Men eftersom flytt gubbarna kom idag och började packa in saker i lastbilen .. så har jag ändå fårr hjälpa till att packa lite kartonger. Men har också sovit mycket uner dagen och ska snart lägga mig igen, för natten. För imorgon blir det ju mycket mer att göra än idag. Längtar inte till det. 

Igår var vi och såg Laurences skol pjäs ( Laurence hade en av huvud rollerna) Han var jätte duktig =) alla var. Fanns visa som stack ut mer än andra. Men den var jätte roligt att kolla på. 

Som Överskriften säger, så kommer jag troligen inte ha något Internet tills jag kommer tillbaka till Sverige. F.o.m imorgon. Kommer troligen inte få något internet tills den 12 jan i det nya huset. Vilket suger, men inte mycket man kan göra åt det. Hoppas att det inte blir så, det skulle verkligen suga om det blir den 12. 

Det är allt jag orkar säga just nu, ska ner och prata med Diana innan jag kryper i sängs och försöker bli bättre tills mímorgon. Jag ska se om jag kan skriva någon rad innan vi flyttar imorgon .. OCH så jag kan lägga in julkalendern till er. Men så ni vet att jag kommer inte kunna skriva något på några dagar f.om imorgon. 

Men god natt på er 

Love
Matilda

Lucka nr 15



Love
Matilda

Lucka 14

( detta är mitt favorit avsnitt xD) 



Love
Matilda

Lucia

Jaha så ar vi redan framme på den 13 Dec och Lucia. Dock inget Luciade för mig inte .. ingen lussebulle på morgonen :(. Dom firar ju inte Lucia här. Vet inte ens vad det är o_O. Jag trode dom firade det, men nehe... Jag hade tänkt att baka lussekatter till denna dag, men finns ingen chans eftersom det ända jag gör är att packa, och finns ju nästan ingan plats att baka på. Lite synd, Men om jag hinner innan jag åker ska jag baka lite julskaer, annars får jag göra det hemma i sverige (om jag hinner) eller när jag kommer tillbaka. Måste ju baka något på jul, det är ett MÅSTE. Blir lite sent julbak, men det är ok ^^- 

Så iadg har jag packat och packat och packat .. som alltid. Känns fortfarande som om det är grymt mycket kvar! får lite panik. Har packat 63 kartonger som är klara, mina två resväskor med mina saker, en resveska med skor och väskor som dom har. Dom har packat några kartonger men saker från garaget. Har på börjat tre kartonger, men måste vänta tills Diana kommer hem igen för att få lite hjälp. 
Min rygg gör ont och jag är helt slut. Grymt jobbigt atta packa. Usch. Som jag sa igår, mina barn, eller jag, kommer inte ha mycket saker. För USCH. 

Just nu, eftersom jag sitter här, så tar jag en rast medans jag väntar på Diana. Laurence kom nyss hem från skoan så han håller på att resna lite av ALLA sina papper. Jag ser till att MYCKET kommer att slägas xD .. hahha. 

Ikväll ska jag och Diana på step. Ska bli skönt att få lite träning. =) 

OCH IDAG KOM MINA BILJETTER TILL BLACK VEIL BIRDES I NORWICH I FEB!!! LÄNGTAR GRYMT MYCKET , OCH hahhaha jag har mina planer. heheh.

Neee, ska gå ut och hämta in lite mer kartonger nu. 

Love
Matilda

Lucka nr 13



Love
Matilda

söndag

Tjooooo
Söndag söndag söndag ...
Helgen är ju min lediga stund .. men har packat och jobbat i alla fall. Är så trött att jag bara vill lägga mig och sova. Min kropp är helt slut. Min rygg gör ont och jag är så trött på saker!! När jag flyttar ska jag ha EN sak av varje .. och jag ska inte spara NÅGOT. Det är så mycket sakar .. att den känns som om det aldrig tar slut. Mina barn kommer inte få spara på NÅGOT!! menar NÅGOT!! Nu vet jag hur det blir. Dom kommer hata mig .. me USCHHH NEJ!! 

Så hela veckan har varit packa packa packa för mig. Har inte gjort något annat än att ha lagt i saker i kartonger känns det som. Har ju tagit hand om baranen också och fått dem städa också .. men men. 
Så är helt slut nu. 
Flutten är nu på torsdag ... kommer bli en stressig dag. 
Så vi flytar på torsdag, Diana är borta på fredag så jag kommer få packa upp mycket själv,Lördag är vi alla hemma så blir mycket att packa upp och jobba jobba jobba, Söndag blir det hejdå till Barnen för jul - då kommer dom till pappan. Sen blir det att fortsätta packa, och börja måla, Måndag blir det att fortsätta måla och packa för att åka hem till Sverige för mig. Och Tisdag ÅKER JAG HEM TILL SVERIGE =) Ska bli jätte kul. Saknar alla så mycket.

Och jag indag har jag gått igenom allt godis som dom har här hemma.. och SHIT !! Hur kan dom spara allt. Jag skulle aldrig kunna spara så mycket godis som dom har. Hittade en som hade bäst förra datum mars 05!! Hur kan man spara godis! Fattar inte .. Önskar dock att jag kunde. Men neee det är för svårt. MEN det ska bli en grej efter nyår .. INGET GODIS ! (heheh så hur länge jag klarar det ) Vad tror ni?

Jaaa det är lite vad som har hänt och kommer hända. 

ska sova nuu , NATT

Love
Matilda

Lucka nr 12



Love
Matilda

lucka nr 11



Love
Matilda

Lucka nr 10



(sorry att det blev så sent igen, måste bättra mig)

Love
Matilda

Lucka nr 9



(sorry att den kom upp så sent)

Love
Matilda

Jul närmar sig

Igår när Lena hade sin pianolektion så gick jag och Laurence på en promenad runt området. Då fick man ju se alla ljus och julsaker som folk har börjar sätta ut. Och julstämmningen var på TOPP. Jag längtar jätte mycket efter jul nuuu =) ... 
Längtar tills vi kan börja göra lite jul mysigt.. men blir ju inte förens vi har packat ... :( .. men men inte mycket man kan göra åt det. 

Idag så var jag så grymt trött så efter jag hade lämnat baren i skolan så gick jag raka vägen hem och la mig och sov igen, vacknade vid halv 2. Var riktigt trött, minns inte ens att jag hade stängt av dom tre alarmen jag hade på. Så jag antar att jag behövde den sömnen. 

sen när jag vacknade så måste jag ha varit trött, fortfarande, för jag skulle skära upp lite bröd, men märte inte att brödet tog slut och mitt finger började .. så har ett stort blodigt sår på fingert .. kul. 

Snart ska jag och Lena gå upp till deras skolan igen (Laurence är redan där). för dom har som en "julmaknad" där idag. Inte julmarknad med vet inte hur jag ska förklara det annars. Men kan köpa lite små julsaker och baren kan få träfa TOMTEN =) tydligen så är jag forstor för att träffa tomten :( gjorde mig lite ledsen. Så det ska bli lite mysigt i alla fall dom har gjort jätte myclet julsaker dom senaste veckorna så det kommer nog bli jätte kul =) .. Får ta på mig varmt .. 

hahahah och när vi gick hem från skolan idag så pratade Lena om : Tomen och Laurence pratade om bommber .. så efter ett tag så det jag hörde var ... Let's through booms at Santa xD hahhaha Inte helt ok asså .. men kul var det. 

Neee nu ska jag se till så att Lena äter upp allt på sin talrik. 

Love
Matilda

Lucka nr 8





Love
Matilda

Lucka nr 7


frost

Idag när det började ljusna så såg man all frost. Såg ut som man var i ett annat land.. typ. Allt hade forst på sig, alla spindelnätt och allt. Det var så vackert. Stod och kolla på det en lång stund. 
Dock var det AS KALLT också, vilket inte var lika kul. Jag hade på mig (ned till upp), Strumpor, sockar, tofflor, legins, mysbyxor över, t-shirt, en över tröja, huddi på det. Och jag frös fortfarane, INNE!! .. Inte ok. Fick gå och höjde värmen.. klarade mg inte. Usch ej ok. 

Idag har det inte hänt så mycket, packat .. går sakta, för jag måste fråga så mycket och nu är ju Diana inte hemma så det tar ännu längre tid. Men de går framåt i alla fall så jag anntar att det är något. 

Just nu är Lena och Laurence hos Jo för det är hennes födelsedag. Så jag är helt själv nu också, men vet inte om jag orkar packa. Är grymt trött på det. aa vi får see. 

Love
Matilda

Lucka nr 6





Love
Matilda

somedays

Jaha, så var vi tilbaka i vardagen efter en jättebra helg i Ipswich. 

Så helgen:
Kom till Ipswich kl 7 på fredagen, DOM HADE SNÖ OCH KALLT kan jag säga. Blev Kramkalass när jag såg Emma. 
Sedan hemma, så var det part med alla och bara almänt mys (blev lite smygtiiande på min lillebror Aarons konversation med hans flickvän ) ahhah Sorry Aaron. Men grymt söta är dom. 
Blev lite Walking dead och prat med beth i USA innan vi gick och la oss. (Helt kär i Walking dead nu kan jag säga). Dock blev inte det så mycket sova eftersom jag fick lite samtal och sms under natten ^^ hahha dock inget jag tackar nej till. xD hahhaha . 

Lördag var det SLAPP MED AARON framför tv:n innan jag och Emma åkte till Jennifer för att fira vår två år tillsammns (Japp den 9 dec har jag kännt Emma i två år ). Dock blev inte kvällen som beräknat. Men men.. inte mycket man kan göra åt det nu. 
Söndagen blev också slapp, hahha dog nästan av hunger .. meen fick också se julgranen komma upp och klädd. JULEN KOMMER NÄRMARE OCH NÄRMARE.

Jaa och idag har det varit mer packande och tvättande .. och sovande. Och har nyss ätit dinner och ska snart släppa iväg Laurence till Scouts och Lena till sägen.

Börjar längta hem nu .. 

Love
Matilda

Lucka nr 5

Här är Lucka nr 5






Love
Matilda

Lucka nr 4

Ok, Här kommer lucka nr 4 - ÖPNNA INTE DEN IDAG ( 3DEC) 
Ni får komma hit imorgon (LÖRDAG DEN 4) och kolla =) 




Love
Matilda

3 dec lucka nr 3

Så vem har väntat på nästa lucka i våran julkalender ? ... hahah jag har i alla fall, Sune äger!! ^^ 




(innan jag åker kommer jag lägga upp lucka nr 4 eftersom jag inte är hemma under helgen, MEN öppna den inte förens imorgon, haha så det blir rätt )

Och glömde säga att idag 3 dec har jag varit här i tre månader. 

Love
Matilda

Helg och Ipswich

Tjoo. 
Denna vecka har varit ganska jobbig hela veckan, och just nu känns det som om det är allt jaghar sagt här på bloggen för ett tag så dörför har jag bestäm mig för att inte berätta något om veckan, utan tänker lägga det bakom mig och  ta nya tag till nästa i stället och hoppas på att den kommer bli bättra =). 
Därför jag inte har sagt så mycket dom senaste två dagarna. Så ni vet varför. 

Men nu är det fredag och jag har myss kommit ut ur duchen och har fått på mig kläder och håller på att pcka lite till Helgen då jag ska til Ipswich och min Engelska familj. =) 
Vi ska tjej kväll imorgon, jag Emma och Jennifer =) Vi har inte riktigt bestämmt om vi ska stanna inne och mysa eller om vi ska gå ut någon stans. det beror lite på vädret har vi sagt. Men tjej kväll blir det i alla fall. Ska bli jätte kul =). Tydligen så har dom mycket snö där så kanske blir att bygga en snögubbe också, hahha vi får se.
Jag ska försöka ta bilder så ni kan få vara med. 

Idag så gör min rygg jätte ont:( det är dock inte inte kul Vet dock att det är för att jag har bärt på massa tunga böcker och kartonger eftersom det är det jag gör varje dag nu. Dock har jag inte gjort några idag ... får se om jag orkar. Har gjort 28 helt klara kartonger, och tre som är på började, och rensat hela deras playroom och resnar sammtidigt som jag packar. Så det går ju inte så snabbt eftersom vissa saker vet jag inte om dom vill ha kvar eller inte så måste fråga. Men men, det går i alla fall. 

Jag känner mig tjock för jag är redan hungrig xD hahah Ska nog gå och äta något .. hahah 

Kommentera gärna vad ni tycker om julkalender =) 
Lucka nr 3 kommer snart =) 

Love
Matilda

2 dec och lucka nr 2

Nu är det dags att öpnna lucka nr två i våran Julkalender. =) 




Love
Matilda

1 dec. och Julkalender

Tjooo =) 
Då var vi inne på dec månad =) Och julen närmar sig sak´gta med säkert. Bara 21 dagar kvar tills jag åker hem. 
Men om folk kommer ihåg så sa jag för ett tag sen att jag ska ha som en liten julkalender här på mig blogg. och det tänker jag hålla. (Tänkte lägga upp den tidigare, men dagen har haft sina stubder så det blev  inte av förens nu. ) 

Så Här kommer första delan på min julkalender vilket är
SUNES JUL =) 

1 dec 



Love
Matilda

RSS 2.0