pain!

Ok, Helgen spenderades med att flytta massa saker i huset- från ett rum till ett annat. Hela helgen! Fick inte en ledig stund. Men behövdes göra så att dom kunda göra golven i dom rummen. Fick också börja fixa ordning Lenas rum som hade fått nytt golv på fredagen. Så var bara att jobba och slita hela helgen. 
Måndagen var det samma sak, börja plocka tillbaka sakr i ett rum och ta bort från ett annat. Var också att börja gå igenom Lenas rum med henne efter skolan. Rensa bort massa saker och kägga undan saker. Hade gjort samma sak på Torsdagen med Laurence (så glad att jag ÄNTLIGEN fick Diana att säga det til barnen). Fick några stora sopsäker med saker som dom kan ge bort. Men Lenas rum i alla fall.. eller båad rum är inte klara. Håller på med det varje dag nu när dom kommer hem så vi kan få det iodrning tills på Lördag så Diana ska ha Öppet hus eftersom hon fyller 50 på fredag., Och hela huset ska vara klart då ( vill hon) så har as mycket att göra.

Dock så ligger jag i sägen just nu och mår SKIT. Har samma sak som jag hade hemma under påsk. Har ont i varända del i kroppen. Vet inte hur mycket jag har gråtit för det gör så himla ont! Inte den del i kroppen som inte gör ont. Har också ont när jag andas och i huvudet. Men kroppen är väsrt. Spelar igen roll om jag ror mig eller inte, gör ont i alla fall. Så idag är bara en vile dag för mig. Ska lägga mig och sova nu efter jag har skrivit detta blogg inlägg. Ville bara uppdatera er lite med hur det ligger till just nu. Och ni kanske förstår varför jag inte har bloggat på några dagar. Har varit helt slut efter dagarna så har bara gått och laggt mig direkt.

Love
Matilda

Nu händer det grejer

Oj oj oj nu går det snabbt. 
Igår så hände det as mycket saker i huset (käns det som, kanske bara är för att allt det anra har tagit sådan tid). 
Men igår så fick vi i alla fall in kryss och kyl i köket, vi fick vatten/diskhov, alla lampor klara. 
Dian fick golvet i hennes arbets rum klart, fick också golvet i hennes sovrum och badrum. Och så började det med halen. Men OJ!. Så går blev det att bara in alal möbler in i Dianas arbetsrum. Så det är klart dock måste alla böcker in, men men. OCH vi fick in spisen igår så lagade mat igår för första gången på hur länge som hälst. Så fick äntligen lite riktigt mat. Det var underbart gott. 
Igår så fick vi också reda på att dom skulle börja med golvet i matrummet. (det rummet som vi har använt som kök) Och DET rummet har mycket saker i sig (eller jaa det har väl dom fälsta rummet i detta hur hahah). Men i alal fall, så det var bara att börja flytta alla saket. Säger bara att vardagsrummet kommer inte bli kul att flytta saker från, eftersom ALLA saker är där inne. USCH,. 
Men det positiva är ju att alla saker börjar hända nu :) Köket är sp gott som klart, vi kan i alla fall använda det. Dinas arbetsum finns där med möbler, badrummen är också så gott som klara. Börjar komma sakta med säkert. Så skönt. Så igår jobbade jag till halv 10 med att flytta saker. As trött idag kan jag säga, haha. 

Men idag då, dom håller på och håller på. Och jag har varit på gymet och just insett vilket mistag jag gjorde med mitt senaste inköp av eyeliner. MEN går inte att ändra på utan får helt änkelt köpa en nya. Jobbigt med pengar, men denna jag köpta nu kan jag inte änvända. Så kan livet gå ibland. 

Nee nu är jag hungrig efter träning så ska ta och äta lite Lunch och kolla på Sailor Moon :D Det gör mig glad. 

Love
Matilda

det går framåt

Nu har vi snart ett helt kök! så himla skönt har börjat använda ungnen så blir lite mera mat nu och det som saknas är rtp kanterna på glovet, kyl och fry, vatten i köket och all belysning klart. Och vet att imorgon blir det kyl och frys och vatten och torsdag händer det något också! YES Nu kommer det snart. Så skönt att få allt iordning och verkligen ha det som det ska vara. Känns skönt! 
Det börjar också fixa till sig i toan. Fick spegel och skpå uppsatta idag så har nyss stippat in mina toa partiklar där YES!. Sådan lättnad att allt börjar komma på plats. 

Jaa med lite uppdatering på annat. 
I söndags var jag på stan med Lena och Laurence och gjorde lite födelsedags shopping till Diana som fyller 50 den 27 maj, Nästa vecka redan :). (det är det vi har haft som mål med kök och badrumm) Så den 28 är det öppethus här för alla hon känner typ xD hehe. 
Igår hände det inte så mycket förutom att jag pratade med mamma och pappa på skype som jag inte har pratat med sendan jag kom tillbaka efter påsk. Så det var jätte kul att prata med dom igen. 

Hade en liten diskusion om min famtid, lite jobbigt att tänka på tycker jag. Cad jag vill göra med livet, och vart och hur. Man får ju bara ont i huvudet av att tänka för mycket. Men efter mitt samtal med pappa igår så tror jag har bestämmt mig för hur jag vill göra nu. Är bara lite saker som jag ska kolla upp innan jag bestämmer mig helt. Har i alla fall redan börjat kolla i lite affärer om dom söker folk eller om det bara är att komma in med ett CV. 
Men innan jag kan söka ett jobb så måste jag ska mig eett Nation Incurence number ( typ som vårat person nr i Sverige). Så det är det jag ska sätta mig med nu och kolla medans Laurence gör sig iordning för natten. 

Imorgon blir det gymet på morgonen, och sen vet jag inte än. Beror lite på väderet. 

Love
Matilda

lite uppdatering med huset

Ja, tänkte berätta lite hur det går med allt i huset. 

Köket:
I Köket så har vi ni alla skåp och så inne, vi har ungn och vi har golv :D så nu kan vi börja använda ungnen. Och vi har börjat plcka i sakerna i köket igen. Och dom säger att nästa helg så ska vi kuna använda köket (troligen). Men man vet ju inte hur det kommer gå näta vecka. Men förhoppnings vis så kommer jag kuna laga mat i köket nästa helg!! :)
Badrummen:
Mitt och barnens badrum och duch., toa och handfat. Vi har nu också fått och golv och det är lite små saker som ska fixas :D as skönt att ha en dusch!! 
Dianas badrum är inte lika klart. Har en dusch, toa och handfat med golvet är inte lagt (alltså det golvet som ska synnas) Kan ju gå därinne. Och sen är det lite hyller sov som inte är klart. 
Dinas "kontor":
Är inte klart. Har bygts och väggarna är målade, men golvet är inte lagt. 

Jaa det är så det ligger till. Börjar komma till något i alla fall. :) 

Love
Matilda

livet är inte så bra idag

Jaha, idag så vill jag bara gå och lägga mig. Jag mår inte bra och känner inte för något. Jag är depping och det känns som om livet bara kommer stanna snart, som att det kan gra det för jag har inget att leva för. Jag klarar inte ens av att gå ner i vikt. Hur svårt kan det vara liksom. Vill bara lägga mig så jag kan gråta. fuck life just nu.

Onsdag

Jaha så var det Onsdag. Förlåt att jag loggar så lite just nu men händer inte något speciellt och då vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Så vill gärna höra förslag på vad ni vill läsa om , Tack J

Men i all fall det stora denna vecka är ju Chris (deras kusin) som håller på att protestera på sin skola så att pojkar kan ha shorts på sig i skolan. För flickor får ju ha kjol så han tycker att pojkar borde få ha shorts på sig under sommaren. Och detta tycker jag är helt rätt!! Klart att det blir as varmt med svarta långbyxor på sig under sommaren.
Så i Måndags och igår hade han på sig kjol till skolan för att demonstrera (tisdagen var det stora dagen då han gick runt med plakat och så). För tydligen så stod det inte någon stans i skol reglerna (om kläder) att bara tjejer kunde ha kjol så han kom på idén där ifrån. Så Igår var han på TV och radio och första siden i tidningen J Och vi alla här hejar på honom stort! Specillt jag, tror jag för jag tycker verkligen att han har rätt och jag stödjer honom med att han går sin egen väg och inte bryr sig om vad alla tycker och tänker om honom. GO CHRIS! Så nu hoppas vi på att han vinner detta och att killarna i hans skola kan få ha shorts på sig nu i sommar :D

Annars så har det inte hänt så mycket denna vecka, var på min första zumba klass i måndags, det är inte lika fint väder längre… annars inget.. Idag har jag inte gjort så mycket. Varit på guymet.. och städat Lenas rum, men det är allt. Inte klara än utan får fortsätta imorgon och troligen på fredag också. haha 

Lite bilder på Chris


och måste lägga in en bild på min nya vän :D 


Love
Matilda


Fredag är ändå den dag som känns bäst .. eller?

Så var det fredag. Barnen är i skolan och jag har nyss kommit hem från gymmet. Kändes jätte skönt på gymmet idag så kändes det bra :)  Och det gjorde mig glad. Skönt att veta att man har två dagars sovmornar frmför sig. Så därför tror jag att fredag är en av mina favorit dagar tillsammans med Söndag- för att det Söndagar är verkligen slapp dagar, man går runt i stora tröjan och bara myser innan Måndag och tillbaka till jobbet. OCH Söndagar när man vet att man har ledig Måndagen, är också härlig. Vilken/vilka är era favorit dagar?

Tydligen så ska det spö regna ikväll/natt med åska och buller. Dom har varnat för hård vind. Svårt att tro det just nu, det är skönt ute och ser inte riktigt ut att börja regna. MEN vädret kan ju alltid överaska, så man ska inte säga för mycket.

Ja, nu ska jag gå och hänga lite tvätt och sen ska jag ta något att äta.

Love
Matilda

Inget händer

Jaha, så varvardagen tillbaka i livet. Har varit så mycket lediga dagar att man nästan har glömmt bort hur vardagen brukar vara. Men nu har man kommit in i det igen. 

Igår så var solen framme så det blev picknick efters skolen med Jo Och Chris också. :D Det var skönt att abra sitta och nuta av skolen. Dock blåste det väldigt mycket och en kall vind så hade filt på mig, men ändå skönt. :)

Idag är slapp dag, tar en paus från gymet pch går tillbaka imorgon istället. Utan idag är det inge sol och det regnar så det blir film och myss framför en film. Och alla vet att Matilda älskar det xD haha . Söna är ju att det är torsdag, alltså bara en dag kvar innan man får två dagars sovmorgon. :D Och det är alltid tummen upp för sovmorgon!  haha. 

Jaa, OCH vi har fått en duch nuuu!!! YEESSS äntligen. ! OCH diskmaskinen är inkopplad och kan användas, Dock inte på platsen som den ska vara på med den går att använda så jag slipper diska! YES! Och badrummen och köket går sakta men säkert fram. Önskar att dom kunde öka lite meeennn jag har ju ingen anning om det dom gör sååå.. ska kanske inte säga något ^^ haha Tack för duch och diskmaskin i alla fall :D 

Love
Matilda

vad har hänt?

Oj, nu var det trp 3 veckor sedan jag skrev här på bloggen! O_0 hoppsan. Men det har hänt massa... så här kommer lite vad som har hänt dessa tre veckor .. 

9 Aprl.
Jag åkte till Ipswich och Emma. 

10 April.
Var i Ipswich med Emma. Var så varmt att vi åkte ut på picknik och träffade Ryan. 

11 April.
Vanlig dag. Hade picknick idag också för det var så himla varmt. Gick ut på kvällen men Emma :) Party. 

12. April.
Var en slö dag med massa TV och god mat. 

13 April.
Jag Åkte hem till Sverige., Efter en låg dag på flygplatsen så kom jag äntligen hem till gamla Sverige. 

14 April.
Var kanske inte den bästa dagen. Vaknade och mådde skit helt änkelt, huvudvärk, ont i halsen, både inne och utanför, ont i hela kroppen och bara mådde helt sjukt. 
Men skulle till läkaren så var bara att palla sig upp. På sjukhuset tömde dom mig på blod. usch!! Men tack så hade jag mormor där som hjälp. Sen var det bara hem och må skit. 

15 April.
Tandläkaren. Och första gången jag körde bli på ett halv år. Men gick bra :) 
Sen var det hem fixa sig och sedan party och kebab med min älksade vänner som jag har saknt massa! Kvällen började så himla bra med slutade i ett helvette. Min englska jobb mobil med sim kort blev stulen.! USCH. 

16 April
Var ju inte toppen först efter mobilen borta, Men det blev Påskbord med släkten! :D vilket var awesome att see all igen på samma satälle + good mat! Muummmsss! Min Älskade Milla var också med! Så efter massa mat så åkte jag och Milla hem till henne så blev det myss och film :) 

17 April
Var hos Milla och hon tog ut mig på en liten utflyckt :) Glass blev det. Min Första glass för iår. Myss var det! 

18-23 April
Var det bara blandat och Skönt att vara hemma med Familjen och Vänner. 

23 April
Tillbaka till England. Var mycket jobbigt att lämna familj och Vänner denna gång. 
Men fick en mycket bra överaskning på Flygplatsen i England. Där står Emma, Lee och Aaron och hälsar mig välkomen. Dom kom och hämtade mig körde till Cambridge så jag kunde lämna av väsken hämta lite nya saker och så drog vi iväg till Ipswich! 

23- 26 April
Var ett par as bra dagar i Ipswich som allt. Blev lite vatten krig med all min englska syskon (Emma, Jay, Aaron och Beth) och deras kusiner Liam och Fibi och Aarons kompis Sam. Sen blev det grillande!!! Matilda Älskart! :) Blev också lita Party :)

26 April
Tillbaka Till Histon och göra sig berädd på att börja jobba igen. 

27 April.
Var att börja jobba igen. Och NEJ inget kök än och toaletterna är i full gång. Så toaletten i mitt och barnens badrum var där och handfattet med ingen dusch i HELA HUSET! !! 
Men eftersom Lena har bytt skola nu och dom började den 28 så var det bara Laurence som gick till skolan. Så jag och Lena åkte in till stan och kollade på bio och shoppade lite. 

28 April
Första riktiga jobb dagen. Båda barnen till skolan . Lena till sin nya skola. Jag gick till gymet ( var helt slut efter)

29 April
Englands prins gifte sig så var igen skola och jag var ledig så jag åkte till Ipswich igen :) För Emma var sjäkv eftersom resten av familjen hade åkt till USA.

29 April - 2 Maj
Var i Ipswich med Emma. Hade lite filmkväll med vänner och bara slappade. 

2 Maj
Åkte tillbaka Hem. 

3 Maj (Idag)
Så min första RIKTIGAQ riktiga jobb dag igen efter alla lediga dagar., 
Har Varit på gymet och känner värken i benen, men känns as gött!! hahha . 

Jaa min köra läsare, Det var lite av vad som har hänt alla dom har dagarna. Om nu vill veta lite mer i detalj så kommentera gärna. :) . Hoppas att det är bra med er alla. :)
Så nu är jag tillbaka och kommer försöka att skriva några rader varje dag så ni kan hänga med :D 

Love
Matilda

RSS 2.0