2010-11-30

En vanlig tisdag, nästan. 

Jaha snöat har det gjort under natten så man vaknade och kollade ut (efter en sunt, är ju kolsvart när jag vaknar) och ser att det har kommit lite mera snö. Inte som det är i Sverige kan jag ju säga (mormor fick bilden av hur mycket snö ni har) och det är INGET mot det. Men ändå (tydligen) myclet för att vara här. 

Så Imorse så var jag själv med Barnen och det första sdom sa när dom kom ner till köket var att jag skulle sätta på radion så dom kunde höra om dom skulle stänga skolan för dagen. Jag kunde inte sluta skratta. Det ät ju ingen snöö ute,,var mitt svar. hahahhah det var roligt. Men tydligen så är det skolor stängde ut i landet hör jag på radion, MEN inte deras skola. så till skolan bar det ut i det kalla vädert!! USCH JAG DÖR!! .. 

Flytt gubbarna kom men kartonger och sådant idag så det är FULLT med kartonger just nu. och jag packar, dock skulle jag kunna packa lite sanbbare, men det är svårt när Diana inte är hemma. Men kanske går snabbare nu när hon kommer vara hemma i några dagar. 
Så nu vet ni vad jag ska hitta på imorgon. =) ahahha 

Love
Matilda

Ja NU kan vi kalla det snö

Vaknade och kollade ut, var lite frost men ingen snö. Väkte barnen, åt frulle, ca kl 8 har jag Laurence skriva
- DET HAGLAR!
Jag kollar ut och vad ser jag? det Hgalar faktiskt. och sagta så förvanlades det till snö. DET SNÖAR!!! 
Det var grymt mysigt. Och det blev faktisk vitt på garorna. Matilda = chockad.


På vägen till skolan kunde man se barnen lycka av den nya snön som hade kommit. Var faktisk mysigt att gå ut i snön med barnen. =) Men fick världens julkännsla( Har lyssnat på jul sånger hela dagen xD). 

Dock varade snön inte så länge, Solen kom ganska snabbt efter att det hade slutat snö och nästan all snö smälte bort. Men det var ju kul så länge den varade. hahah =) 
Dock har dom sagt att det ska komma mera snö i veckan och att det NU ska bli kallt! Jag längtar inte efter det! Jag tycker det är kallt nu!! 
(Dock har den börjat snö igen nu) hahah Får väl see hur det ser ut imorgon när jag vaknar. 

Såå idag har det blivit mer packa packa packa. Imorgon blir det mer =) hahah Och vi flyttar den 15 dec =) eller den veckan i alla fall. (om det kan bestämmas någon gång) Har varit så mycket olka datum nu så jag är lite förvirrad. Men vi hoppas å att detta datum stannar nu . 

Ok I helgen åker jag till Ipswich =) EMMA HERE I COME! hahah ska hem till Emma så jag hinner träffa henne innan jag åker hem till jul och innan hon åker till Amerika för att träffa sin syster =) Så det ska bli jätte kul =) Längtar redan. WIIII. 


Jag och Lena nu i eftermiddags. =) hhahah Ibland så har vi våra stunder. 

Love
Matilda

Söndag och snart är helgen slut

Jaha, blev nyss påminnd av Linnea att det ör första advent idag. Det var helt borta för mig. 
Konstigt. Jaa jaa Glad Första advent, eller hur man säger det ^^ hahha 

Idag har jag inegn huvudvärk och det käns såååååå skönt. Man kännser sig nästan som en ny människa. 
Idag har jag haft min lediga dag =) Fick sova, har varit sjävl nästan hela dagen, dom kom hem en liten stund innan dom åkte iväg igen. =) 

Jag har inte gjort något idag, har hängt upp tvätten och duschat. Det är väl det som är värt att nämna ^^ hahah.

Ville bara skriva några rader innan jag fortsätter min slappa dag =) 

Love
Matilda

Lördag och helg

Jaha, först, förlåt att jag inte bloggade något igår. Jag spenderade nästan hela dagen i sängen igår, hade så grymt ont i huvudet att jag knappast kunde göra något. var inte specillt kul. Sov bort nästan hela dagen. Men jag antar att det behövdes för idag mår jag bättra. Tack för det. Har fortfarande ont i huvudet, MEN jag kan göra saker och stå upp. Hahah vilket är skönt. 

Så finns inte så mycket att berätta om igår, mer än att jag sov och hade huvudvärk. 
Kollade på Mulan igår, (älskar youtube och folk som lägger ut sådant.) Kollade som sagt på Mulan igår innan jag skulle sova As mysigt, låg i min säg och hörde svenskan. hahah Älskar slutet, när mormorn säger
- VILL DU STANNA FÖR ALLTID? XD hahah Klockrent.

Men jaa. idag så har den första snön kommit hit!! Har ju sett bilder hur ni har det i sverige och det är inget mot det, men den första snön i alla fall. Dock så är den redan borta för solan skiner och det är inte så jätte kallt idag faktiskt. Så Ganska skönt. Men jag är själv med Lena och Laurence. Diana är på möte och kommer hem senare ikväll. Så vi har varit på promenad  i sol skenet, och har nyss gjort lite lunch till dom och dom sitter nu och kollar på Harry Potter and the pilosopher's stone. Första Harry Potter filmen. Var länge sen jag såg den också kan jag säga, haha lite konstigt att se hur små dom är i den här filmen nu när man har set första delen av den sista filmen. hahah Dom är så söta i denna film xD hahaha 

Neee ska noh spendera lite tid med barnen nu och slappa så jag kan bli av med det sista av min huvudvärk, hahah sova kanske .. hahah vi får see. 

Love
Matilda

huvudvärk

Denna dag har vart HUVUDVÄRK. Gick med barnen till skolan, när jag kom tillbaka hem var det bara tillbaka till sägen, somnade med en gång. Vacknade halv 3 (en halvtimme) innen jag ska jag hämta barnen. 
Hämtade barnen och hem och be dom vara lungna. Eftersom huvudvärken INTE ville gå över. 

Så blev en ganska lung eftermiddag. 
och nu ska jag sova. 

Skriver mer imorgon. 

Love
Matilda

Jaha...

Jaha, så idag har jag varit i Cambridge och köpt dom sista julklapparna, SÅ JAG ÄR KLAR =) ahahha helt kontigt, Jag är klar med alla julklappar en månad innan. Det har nog aldrig hänt förutt.
Men känns skönt att jag har allt klart, för nu kan jag börja lägga undan penhar till det som kommer i framtidend =). Så var är det som kommer i framtiden som behöver pengar ? JOO :
- ska bli meddlem på et gym när vi har flyttat
- tåg fram och tillbaka från flygplatsen när jag ska hem
- TATTOO !!! 
- 28 dec KONSERT och allt därtill
- nyår 
- KONSERTER DEN 3, 5, 12, OCH 13 FEB.


Blir att spara spara spara spara nu. =)) LÄNGTAR!!

Har också packat lite mer idag, dock inte hunnit med så mycket, men lite är ju bättre än inget. Blir att packa som en galing imorgon istället xD hahah Diana kommer ju hem inatt från spanien, och är borta hela dagen imorgon också och jobbar, så blir en till dag med bara Barnen. idag har vi haft det riktigt roligt faktiskt =) Har varit en rolig dag =). 

Nu ska jag lyssa på lite musik, sen läsa och sen SOVA. 

Love
Matilda

SUGER

Den har dagen SUGER!!! AHHHHHHHHHHH EN SÅDAN DÅLIG DAG!!! 
Usch, aahhh blir så grymt arg!!! 

Tänker inte nämna allt me dagen, men kan säga finns inte mycket över + idag. FUCK!!
Ska bli så skönt när dagen är över. 

Lite så ni kan förstå:
- Packandet gick inte som jag ville 
- Tejpen ville inte som jag ville
- Fick inte alla svar jag behövde
- Skar mig själv TRE gånger när jag skulle laga mat
- fick massa blod på maten
- snubblade på mattan
- halkade på mattan

och MYCKET MERA.
Nu hoppas jag bara på att timmarn kan gå snabbt och dagen kan vara övar!!! 

(imorgon ska jag in Till Cambridge och shoppa dom sista julklapprna, sen blir det att spara pengar) 

Love
Matilda

Sorry för dåligt uppdaterande

Ja, Ledsen för det dåliga uppdaterandet dom sensate dagarna. 
har både varit så att jag inte har haft mycket öfr mig men ändå gjort annat än att blogga. 

Så I Lördags s¨var ju jag och Chris och såg den nya Harry Potter filmen.
Harry Potter and the deathly hallows

SÅ GRYMT J**** BRA!!! Bästa filmen hittils. Helt klart! Man ville inte ens blicka så man skulle missa något. Det blev aldrig tråkigt eller något. Men ville bara se mer och mer. 
Filmen hade allt, spänning, action, tårar, kärlek, humor.. ALLT. Verkligen en film som jag säger till alla att see. 
Det värsta är ju att nu måste man vänta till Part 2. Som kommer ut nästa år. DÅLIGT!! Hahha efter filmen så kunde inte jag eller Chris sluta prta om att det var så dåligt att näsa kommer ut så sent och hur BRA DENNA FILM VAR.
GÅ OCH SE DEN NUUU! så värt det.


Söndag var jag ensam hemma. Och slappae. Gjorde lite så saker, men slappade för det mesta. 

Så idag, Måndag. Var det som vanligt på morgonen:
Upp
Fixa mig
Väcka barnen
Frulle
fixa efter frulle 
sen gå till skolan. 
Efter så tog jag en promenad, för det var inte så grymt kallt ute idag vilket var otroligt skönt. Och tänkte att det är ju lika bra att passa på nu INNAN det verkligen blir för kallt och snön kommer. 
Sen så har jag börjar städe och packa i lekrummet. För som det verkar så flyttar vi den 1 dec. Nästa vecka, så det är dags att börja få ner saker i kartonger. Har hunnit med en hel del faktiskt. Har nyss slutat och sitter nu och äter. Ganska trött ät jag, det är ganska mycket saker att ta hand om xD hahahah 

Imorgon blir det atta fortsätta packa, packa packa. Imorgon åker Diana till Spanien för att jobba. (lite avis) hahha men jag har ju åkt hit från Sverige såå .. neee inte samma sak xD hahah 
Hon kommer i alla fall hem Onsdag natt, så är ju inte så lägnge hon ska vara där, hon ska ju jobba. 

Onsdag ska jag nog åka in till Cambridge igen och köpa dom sista julklapparna så är allt det klart. Kan inte fatta hur tidig jag är i år =) haha jag brukar alltid vara i sista minuten, men inte i år inte .. HA!! 

Nee nu ska jag fortsätta med min mat, sen blir det sova. 
GOD NATT 

Love
Matilda

Torsdag

Jaha, så var denna vecka snart slut också. Känns som om dom bara flyger iväg. 
Så vad har hänt idag, joo det vanliga. Typ .. Helen har ju varit här idag ( hon som städer här). 
Och det är alltid så kul når hon kommer, har alltid jätte långa konsersationor om livet och allt. Alltid toppen på Torsdagr när hon kommer. =) 
Sen när hon hade gått så tänkte att jag skulle kolla på Harry Potter så jag har kollat på dom innan Lördag (EFTSROM JAG DÅ SKA SE DEN NYA HARRY POTTER FILMEN =) ) Men jag somnade i stället och vaknade upp kvart i 3. Vilket var perfekr för att hämta barnen. Behövade nog sömnan anntar jag ^^ hahha Var mycket skönt i alla fall. Men innan jag somnade så frös jag som .. jaa det var sjukt. så jag hade på mig, vanliga strumpor med sockar över OCH mina tofflor, hade på mig ett linne, men en t-shirt över och en huddie sen hade jag också på mig en stor tröja över och min filt, men jag frös ändå, kallt ? JA!! 
Men var varm när jag vacknade i alla fall =) 

Nu sitter jag i min säng, ny duschad och tränan, Körde gärnet på Stepen idag ^^ Har lite ont här och där, men så det ska vara. =). 
Imrgon tänkte jag åka in till Cambridge och se om jag hittar lite julklappa och födelsedags presenter, mycket som kommer att hända famövar. ( Måste ju ha mycket klart när jag ska hem under jul, eftersom det är då jag kan lämna över saker), Hoppas jag hittar mycket =) 

Nu ska jag kolla på en liten video sen ska jag nog sova =) 

GOD NATT 

Love
Matilda

Not my day

Fiins inte så mycket att berätta om dagen. 
har varit som andra Onsdagar , bara inte like bara. 

Idag har bara varit skit helt änkelt. Inget har gått som jag har viljat och .. bara skit. 
Deprimerad till 100 idag. 
Ska gå och lägga mi och få dagen överstökad. 
och Hoppas på en bättre dag imorgon. 

Love
Matilda

Tisdag

Jaha, har nyss varit på Lena och Laurence skola och ätit Lunch men Lena. Måste säga att jag ver lite nervös över maten, men den var faktiskt, jätta bra. Trevligt och rent. Tummen upp för det =). Var mycket gott också, så nu är magen mätt och belåten.
Var kul och se hur dom har det också, maten serverades på en brika typ, fast det var liksom "gropar" för maten. Och dom får ju "efterrätt också. RABARBERPAJ, var det igen. Kunde jag ha fått mer tur eller =) Inte lika god som mormors, men den var mycket god. =) 
Men var kul att see hur dom har det. En kul uppelevelse, så nu vet jag det. (Ville ta kort, men kändes lite fel att ta upp mobilen så tyvärr kan jag inte visa. 

Solen lysser och det är faktiskt riktigt skönt ute =) Men blir så glad. Det är svalt, men ändå inte kallt. Och Solen gör att man känner sig glad. Jag blir i alla fall glad =). Har varit på en jätte skön promenad på morgonen. Mycket skönt. 

Jag har också kommit in i ett JUL HUMÖR. ^^ Sitter och lyssnar på massa julsånger. Hahah lite tidigt, men jag blir så glad av det=) hahah 



Tänkte ta och vila nu ca en timme innan jag ska tillbaka till skolan för att hämta upp Laurence (Lena ska till framor idag). 
Sen längtar jag till kl 8 =) 

Love
Matilda

En ny vecka och NY

Jaha, så var det dags för ännu än vecka =) 

Måste säga att jag faktiskt är mer pepp  denna vecka än vad jag har varit på länge. Kanske är för att jag vet att jag kommer närame det jag vill. Har ju lite specilla datum och händelser som jag kommer närmare och närmare. Och det känns bra att jag lite pepp. Blir så mycket lättare att jobba.
Men lite av det som jag ser framemot då: 

Första är redan nu På Lördag då jag ska gå och se NYA HARRY POTTER FILMEN!! YEAAAAHHH LÄNGTAR!! 
Sen är det 10-12 dec- då jag ska till Emma =) 
sen är det 21-27 dec då jag ska åke hem och träffa familj och vänner <3
28 dec- KONSERT ÄNTLIGEN . 
sen är det 3,5,12 och 13 feb, KONSERT IGEN Ska då äntligen få se Black veil brides!!! YEAHHH !!


Jaa, är några stycken, det blir lixsom lättare att jobba när jag vet att jag kommer närame och närmare dessa saker =) 

Jaa I morse hade jag ett extra barn här. Tom, Dianas närmaste väns barn. =) Han är så enkel att ta hand om. Han "syns" konappast. =) Så det var lungt. På väg till skolan, märkte vi alla 4 att första frosten hade kommit under natten och att det faktiskt börjar bli halt. Skolgården var nästan som en ishall. ok, Kanske inte rikigt, men fans så ställen, barnen leka för fult på dom och alla föräldrar skrek att vara försiktiga. Kan bara föreställa mig hur det är när det  verkligen blir halt ... kommer inte bli kul. 

Jag och Emma några dagar du ALLT har handlat om NY = New York. Vi vill ditt NUUU! AHHH . vi hittade massa bilder hur (det kan) se ut på jul och det är så grymt vacker. Man dör lite när man ser det. Så Nästa jul ska jag vara i NY. BESTÄMMT!!! hahhaah 



vackert eller hur?? 

Love
Matilda

Lördagens seminaruim

HOW WOULD YOU CHOOSE TO FEEL?

Tänkte att jag skulle dela med mig av det som taleds om på seminariumet. 

Det handlade om att : ÄLSKA SIG SJÄLV I'M AWESOME. 

Dom talade om "mauset" som vi är givna när vi föds. Och att det är med oss restan av livet. Också att det "manuset" säger till oss att - vi duger inte, inte tillräkligt bra, tillräkligt framgångsrika, ger oss skuldkänslor för något som vi kanske inte borde ha som får oss att må dåligt osv. 
Han som talde prata om hur man kan göra för att få "kontroll över sitt manus" typ. Hur man skulle köpa med det. 
Han och en tjej håller på en sådan kurs (dyr som .. F**) men antar ett dne är väligt bra. Folk som hade gått en kursen prata om HUR den har hjälp dom på många sätt. Och det hjälper verkligen. 
Det är en sådan grej JAG skulle behöva göra igentligen. 

Men han nämde tex, (sådan där kvarn som man gör kor på, kommer inte ihåg vad det heter just nu). 
Men i alla fall. 
Om man vill ha en Kött korv så stoppar man in kött i ena änden och det kommer ut kött korv på andra. 
Det han menad eme det är att om man stoppar in tvivel så kommer tvivel komma ut osv. 

Det sades så myclet bra  hela dagen. Jag fick mycket bra saker att ta in. Mycket att tänka, som jag kanske borde börja med. 

- When you know there's something more to life, but can't quite fine the answer
- You can't give up
- Slute vara perfekt! Slute vara glad hela tiden, Happines and sades goes together. And don't let the "sadnes stop you, or hold you back. 
- What would you choose : Happines or sadnes?


Det var mycket om att VI SJÄLVA betsämmer hur vi mår, om vi är glada eller ledsna. Tex: 
Vad håller du kvar längs vid, Bra kritik eller dålig kritik? 
Oftas blir det ju det sista, MEN varför. Det är vi själva som väljer. 

Det var verkligen värt att gå på. Och om jag får chansen vill jag gärna gå igen. 

Love
Matilda



Lördag and i'm happy

Så idag är det lördag. Eller dagen är ju snart slut, det har varit Lördag. 

Idag så har hela familjen och jag varit på ett seminarium. Det var hur bra som hälst! 
Tänkte att jag kan berätta lite mer om det någon annan dag när jag inte är så trött. Men det var i alla fall grymt bra och fick mycket bra saker därifrån. Så tack Diana att jag fick följa med. 

Igår så började ju dagen inte så bra, men den slutade underbart! =) Matilda= Happy! 
Lena, laurence och jag hade en jätte trevlig kväll och jaaa. Underbart! 


och nu har det varit lika underbart, har haft en jätte mysigt kväll med Lena och Laurence, har fått prata och see lite vänner hemma i sverige, JAG SAKNAR ER ! Men den 22 då kör vi!! 
Och nu sitter jag och pratar med en pesron som betyder jätte mycket för mig. Han är något extra, längtar tills i sommar!! <3 


Love
Matilda

Fredag och inte den bäsa dagen

Jaha så var vi framme i slutet av veckan. Skönt? Jag vet inte. 

Dagen började mycket bra, Lena och Laurnce vas så himla söta hela morgonen och vi hade det jätte bar vid frullen och vägen till skolan. Solen var framme och det var en helt bra morgon.
Sen så vända allt, nu sitter jag under en filt och vill bara dra täcket över mig. Usch, jag hatar mig själv så mycket ibland, och det gör jag just nu, vill bara gråta.
Kommer jag aldrig att klara det?

Inte min dag idag, så bara ligga på sägen hela dagen. Vill inte gå ut eller visa mig!

Love
Matilda

Torsdag

Så var veckan snart slut. Det går så otroligt fort. Känns som om det nyss var måndag och veckan hade nyss börjat. Men nu är det redan Torsdag. woow. 

Ja som sagt, hade 4 barn till frulle, gick inte lika bra som igår kväkll. För nu på mogonen så är det två till som ska ha frulle, en till som ska göra lunch alla som göra sig iordning osv. Blev en ganska jobbig morgon, men ändå gick det helt ok. Kunde gått MYCKET VÄRRE. Så jag tar detta som en bra morgon. 

Jag hade hoppats på att få gå på en skön morgon promenad, men neee, istället ska det regna och blåsa så mycket att man nästan bålser bort! Inte skönt att gå ut i det, nej nej. Så i stället blev det att sitta hemma. Som jag gör nu. 
I stället så har jag pluggat, gjort ordning disken som jag inte han innan jag gick med barnan till skolan, fixat lite i mitt rum, har haft två stilla minuter. 
i dag är det den 11/11 och kl 11 - 11.02 ska man ha två tysta minuter för alla fallna soldater och world trad censter. Som vi alla mins. 
Tycker att det är en mycket fin grej att göra. Gör vi det i Sverige också? Jag kommer inte ihåg, någon som kan svara på det? 
Finns också lite tvätt som jag tänkte att jag kunde ta hand om, efter att jag har bloggat. Blir en "vara inne dag". 

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAH NU FÅR NI SKRATTA!
/>
Love
Matilda

It's not my day

Inte min dag idag, nej nej,

Har inte gjort mycket vetting, bara suttit inne, har tappat hur mycket som helst på golvet som: gurka, morot, melon mm. Sen så skulle jag göra mat och skulle då göra motatismos och när jag skulle hälla tillbaka potatisen i kastrullen efter att ha hällt bort vattnen så ramlar typ mer än hälfte ut! Skulle ocks göra korv i ungn, och när jag skulle vända på den så åker en genom gallret ner i sumtsen, KUL? NOT 

Och sen när jag skulle gå upp till mitt rum så är det en SPINDEL DÄR. Så måste be Diana komma upp och ta bort den. USCH NOT MY DAY TODAY !! 
Det som är bra är att barnen är lunga och jag inte behöver göra mycket till det. 

Nu ska jag bara sitta vid datorn innan jag går och lägger mig och åker till my dream land. 

Love
Matilda

Jag fryser

DET ÄR SÅ KALLT!

Usch, nu börjar verkligen kylan att komma! Det är så kallt, ute och inne. Jag sitter med flera lager kläder och fryser. INTE OK!! 
Usch, ska försöka vänta tills slutet av veckan med att ta fram min vinterjacka, för då är vi i alla fall i mitten av Nov, och det är OK ^^. Får se om jag klarar mig så länge. INTE SÄKERT. 

Men idag är en ganska vanlig Onsdag, förutom att Jo och Chris kommer hit i kväll och ska sova här. Så Kommer ha fyra barn imorgon, Vet inte när dom kommer, men kommer i alla fall få laga mer för två barn till. Bra träning antar jag. Chris och Jo är inte så farliga att ha, dom är ett par ganska lunga barn, vilket ät skönt. Så det kommer fixa sig. =) 

Nu börjar jag bli ganska hungrig, så jag funderar på att gå ner och göra lite lnuch och kolla på det nya Glee avsnittet som kom igår =) Låter som en mycket bra ideé tycker jag =D 

Love
Matilda

En ganska helt vanlig tisdag

Ja, då var man tillbaka i vardagen. 

Idag, Tisdag så har jag varit i Cambridge och träffat en ny Vän =) Nathalie från Tyskland. Hon är också en Au pair en liten bit utanför Cambridge. =) Vi hade det jätte trevligt! Vi tog en kaffe (jag varm choklad) och bara satt och pratde om allt och inget. Blev mycket prat om Au pair och vad vi tyckte och våra familjer. Var jätte mysigt, Sen så gick vi runt och kollade i lite affärer, shoppade lite p åOne Pound  och Primar. Hon hade aldrig varit i dom affärerna så jag visade att man kan hitta saker billigt. I One Pound affären så kostar ALLT £1. Sit bar att köpa dusch saker och sådant. Sen Primar är också en bra och ganska billig affär. jag älskar primark och det är nu Nathalie också xD. Det var verkligen en rolig förmiddag. Och vi ska snart ses igen =). 

Igår var den kallaste dagen någonsin. Jag trodde verkligen att jag skulle bli en isbit. Den regnade och blåste jätte mycket, så jag satt inne hela dagen! USCH! 
Idag har det också varit jätte kallt, men ånda ok väder, lite sol och moln. 
Nu kommer hösten verkligen. Kallt och usch! 

Just nu sitter jag och slår in lite julklappar till julmusik XD hahah kaske lite tidigt MEN då har jag det klart och vet vad jag måste köpa in osv. Har lite att spara pengar till i freamtiden. ^^ hahah 

Love
Matilda

Week in London with Linnea

Det började med att gå till bussen I spöregn, inge kul. Men jag viste att jag snart skulle vara i London och träffa Linnea och att v skulle ha en jätte bra helg i London.
I Cambridge innan stationen blev jag fast i en bil kö i 20 min, inte heller så kul. Missade tåget jag hade tänkt att ta och missade nästan tåget efter. Men som ni lästa, NÄSTAN. Han med det andra tåget var på väg mot London.
Vid Kings Cross med blev ett långt samtal med Linnea, för vi hittande inte varandra, men tillsluts så hittade vi samma ut gång och varandra. KRAMKALASS =)
Sen började vandringen med att hitta vandrarhemmet. Tog inte så jätte lång stund (skulle tagit kortare tid om det inte hade regnat så mycket).
VI checkade in och kollade in rummet, helt OK =)


Sen var jag JÄTTE hungrig så vi gick på matjakt. Hittade ganska snabbt en jätte mysig resturang som ar jätte mysigt, blev pizza, öl och efterätt ( vi slår på stort). Tiden gick snabbt som en raket därinne och plötsligt var kl 10. Kanske var dags att dra sig tillbaka för att sova så vi skulle orka upp tidigt på lördagen.
GOD NATT

LÖRDAG
Kl ringde vid 8 och vi steg snabbt upp och gjorde oss i ordning, var ju frulle i priset så gick och åt lite innan vi drog oss till tunnelbanan och åkte till Waterloo.
Väl framme där så såg vi LONDON EYE =) WIII äntligen skulle vi få åka den.
Såg i en lång kö för att köpa biljetter, men så värt det (och vi fick ett bra pris för båda London eye och London aquarium).
Men London eye var jätte härlig. Det är verkligen en grej man ska göra om man åker till London. (vi kom först in i våran EYE xD)



Efter den härliga turen i London eye, så blev det LONDON FILM MUSEUM. Också en kul grej att göra, dock var det ganska mycket som vi inte kände igen, eller hade hört talas om. Var ganska mycket gamla filmer osv. Men var ände en kul grej, så mamma, pappa, mormor, morfar, farmor ,farfar – London Film museum är något för er, tror att nu skulle känna igen mera filmer.



När vi var klara där inne så var hon nästan halv 1, redan. Så vi hittade ett jätte mysigt matställe som vi tog en varm macka på till Lunch, och jag säger bara, dit ska jag igen!!

När vi var mätta och belåtna drog vi oss till LONDON AQUARIUM. Som, faktiskt, var dagens höjdpunkt!! Det var grymt fint och så många olika Fiskar! Det var helt otroligt. Vi var därinne jätte länge, och vi var som två barn som gick . DIT SKA MAN GÅ!!!



Efter det blev det att gå runt lite vid London eye (film museum och aquarium ligger EXCAKT bredvid så om man gör en av grejerna så man kan lika gärna göra alla tre),  det finns massa roliga människor som klär ut sig till statyer och står där typ hela dagen. Finns också massa små föreställningar som folk gör.. En kul grej att kolla på.
Gick också så klart över bron för att kolla på Big ben =) (kan man ju inte missa när man är så nära)


Sen tåg vi tunnelbanan till Oxford Street för lite fönster shopping. ^^ Blev dock ganska mycket julklapps shopping. Var dar till sena kvällen och tog våran middag vid Oxford Street, mycket mysigt.


Men sen var det bara att dra sig tillbaka och planera för morgondagen och sova.

GOD NATT

SÖNDAG
MATILDA OCH LINNEA DRAR TILL NOTTINGHILL =)
WIII efter att ha checkat ut och lämnat baggaget där så drog vi till Nottinghill, där däm spelar in filmen, Nottinghill =) Matilda och Linnea blev kära. Var så grymt fint och mysigt, dit ska vi flytta ^^
Gick på marknaden där och hittade lite fynd och lite mera julklappar. Solen lyste och det var bara en sådan underbar dag!



Sen när klockan började närma sig slutet på våran dag drog vi oss tillbaka för att hämta vårat bagage och äta något.

Sen var det hej då. !

TACK LINNEA FÖR EN UNDERBAR HELG!

Vi hade verkligen en perfekt helg. Den var underbar! Vi var riktiga turister med karta och kamera. Underbart! Vi får göra om det snart!!

Love
Matilda





Home from London

Ja, nu är jag hemma från min helg i London med Linnea. Vi har haft det JÄTTE BRA! Vilken underbar helg asså. 
Bilder och berättande kommer så snabbt jag har laggt in bildena på datorn och fixat ordning dom lite. 
Jag ska verkligen förska så det kommer inom dom närmaste dagarna i alla fall. Så ora er inte ^^

Jag hoppas att ni också har haft en bra helg. 

Jag ska göra mig ordning och sova snart, jag är trött. 

Natt 

Love
Matilda

on my way to LONDON

Fredag och helg kommer sakta men säkert. 


Imorse hade jag 4 barn till frulle, och jaa, det gck väl ok. Hahaha, bara jag inte behöver ha det varje dag så går det bra, Men som jag sa, dett gick helt ok ialla fall. Tycker jag. 
Men nu är alla i skolan, och jag har gått en promenad, Duschat och PACKAT för om några timmar så tar jag tåget til London och Kings Cross och ska träffa Linnea =). Vi ska vara turister i London hela helgen. =) Kommer bli jätte kul och jag längtar jätte mycket. Kommer verkligen bli jätte kul att träffa Linnea och att äntligen få see lite av London. Dom gånger jag har varit där har det ju mest vart en kö och en konserhall som jag har sett. ^^ haha
Hittade tyvärr inte jätte bar bilder på Linnea, och dom här är ganska gamla, men ni kan ju se lite i alla fall.
Kommer ju nya nu i helgen =)


Här kommer också några fler avsnitt från Sunes jul, eftersom jag har kollat lite mer idag ^^ Jag älskar sune xD 
(Och jag kom på en grej, jag ska ha SUNESJUL SOM JULKALENDER I ÅR =) ) Ska kolla på ett avsnitt varje dag tills den 24 dec. Bra va ? =D 
Men enjoy 

Pulapappa


Kyrkan



Men jag skriver när jag kommer hem på söndag om jag inner. Vi Hoppas på massa bra sker att berätta om och massa bilder. Ha en bra helg!

Love
Matilda

LOOK WHAT I GOT TODAY =)

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IDAG KOM MIN ESCAPE THE FATE - ISSUES SKIVA!
Matilda= HAPPY FACE!
Jag kan inte sluta lyssna. =) Mina pojkar har gjort det igen.!!! Dom är bäst! 
Här väntat länge! Men äntligen å är den i mina händer, hehehe! Dom som inte än har lyssnat på Escape the fate lan göra det HÄR. Njut av mina pojkar och deras underbara musik! 

Men för att prata lite om jobbet också så har jag haft 4 barn idag efter skolan. Chris och Jo (deasr kusiner) sover här ikväll. För hela familjen håller på att flytta och ska vara ute ur huset imorgon. Och det är fortafarnde lite kvar att göra i deras nya hus så jag erbjöd mig att ta hand om barnen så dom kunde få lika extra tid att jobba. Och Diana erbjöd sig att laga mat till Brian och Liz (pappa och mamman, Dianas bror) så dom håller just nu på att äta. Så dom har fått lite extra tid att jobba, och tydligen så har dom hunit med mycket, så det är bra =)

Imorgon så åker ju till London under helgen men Linnea =) Kommer bli jätte kuö! Vi har planerat in mycket och ska vara turister =) Kommer bli grymt.

Men jag är väldigt trött och ska ta och göra mig iordning och sova nu =)

ESCAPE THE FATE GJORDE MIN IDAG ! =)





Love
Matilda

2 måndager

Idag har jag varit borde i två månader o_O

Det känns som om det har varit MYCKET LÄNGRE!! Två månader är ju tyo inget. Eller det kanske är något men, det känns som om det har varit mycket längre. 

Hat nyss kollat lite på SUNES JUL
Jag älskar det ^^ hahaha kan inte sluta skratta. 
Så tänkte att jag skulle visa mina favorit vsnitt från CD 1. avsnitt 1-12. 

Julbordet




Varuhuset


Krig!


Det får mig att längta till julen ^^ Men enjoy ! xD

Love
Matilda

November = T-shirt?


Idag när jag gick med Lena och Laurence till skolan så såg jag en mamma i T-SHIRT! Jag vara gappade! Det är November, HALLÅ! Jag fröss bara mera av att se henne. Vist det är inte det kalaste dagen vi har haft, men T-shirt i November. NEJ!
Men i alla fall. 
Har varit duktig och pluggat idag också. Känner mig duktig att jag faktiskt pluggar. Och det går framått. Lite saker som jag bara vill slägga i väggen, men det gör jag inte. 
Har också diskuterat lite olika saker med Diana som:
-tattoos
-Kartor och annat till London (fick en jätte bra karta som jag och Linnea kan anväda oss av i helgen)
-Om jag kan få vara lite ledig på vardagar då jag igentligen jobbar .. och DET VERKAR SOM OM JAG KAN =) Det betyder så mycket för .. asså TACK DIANA. Ok jag vet att det kan komma upp något som gör att jag inte kan, men bara att hon säger att jag kan. Det betyder så mycket!! =D
Och sen blev det lite mer, men det är det som var det viktigaste xD hahahha 

Ja, annars har det inte hänt så mycket idag.
Var på en Jätte mysig promenad och man ser att höseten verklgen är här. MYSIGT.
Snart blir det att ta en filt, varm choklad och en bok/film och mysa. Jag har lovat Lena att vi ska göra det någon gång snart =) Inann jag åker hem för jul i alla fall. Biljetterna är bokade och jag åker hem den 21 dec-27 dec. Jag lngtar jätte mycket att få komma hem och träffa familj och vänner, och KEBAB! XD 

Veckan som är kvar kommer det inte häna så mycket, eftersom jag inte ska till dagiset är det bara hemma som gäller. Spara upp mig till helgen xD haah 

Love
Matilda

den 1 November 2010

Måndag och man var tillbaka i vardagen. 
Veckan i Ipswich har varit jätte bra =) Jag har det alltid så avslappnande och skönt med Emma och hennes familj. Jag älskar att vara där. Jag älskar dom. =)
och dagen inann med Jennifer var också jätte mysig. =) 
Det hände inte så mycket.. Jag o Jen slappade, gick lite på stan, (jag råkade köpa tre filmer), köpte också strumpor för det behövdes. Vi köpa lite mat och myssade resten av kvällen, eftersom jen skulle upp och jobba tidigt på Onsdag morgonen. 
På Onsdagen tänkte vi gå på bio, men det blev inte så. På eftermiddagen kom Emma och Aaron, för att spendera lite tid med Jen och sen så skulle jag ju följa med dom hem. Vi hade en trevlig stund att kolla ut genom fönstret xD HAHAHAHH (Tänker dock inte gå in på detaljer xD) 

Sen så följde jag ju med Emma och Aaron hem. 
Både Onsdag kvällen och Torsdag förmidddagen så var det prat och film.. 
Fredag så hade vi lite folk över på kvällen hos Emma, kul att träffa lite folk. Var länge sen. 
Och eftersom det blev JÄTTE SENT, så sov i nästan hela lärdagen. Vi var också barnvakt på Lördagekvällen. =)
Söndagen blev det inte så mycket tid på, sov nästan hela dagen igen, vilket jag behövde, sen så gick mitt tåg tillbaka. 

Men hela veckan var mycket bra, även om det inte hände så mycket så hade jag ett par bra dagar. =)

Så igår när jag kom hem så låg, som sagt, denna skiva i mitt rum =)

Matilda blev mycket glad. Har lägtat efter denna skiva. =) och (som sagt) så fick jag reda på att dom kommer till UK i Feb nästa år, jag har redan börjat planera ^^ haahh

Men idag, så blev det inte som beräknat. Jag skulle ju ha varit på dagiset idag, MEN, det har hänt något med huset så hela veckan är inställd :( Jätte tråkigt tycker jag, men finns ju inte så mycket som jag kan göra. 
Så har varit på promenad och pluggat, Vilket också är gansk bra, antar jag ^^ (kan säga att jag redan är trött på pluggandet, var kanske lite för tidigt, men men) 
MEN idag så kom det ett litet packet från mamma (som jag bad henne skicka) men MIN ESCAPE THE FATE SKIVA =) ÄNTLIGEN!!!!

Det är lite liv grejer på den .. har redan kollat och såg mig, Milla och Minus =) hahha Rocka gärnet asså xD 
I LOVE ESCAPE THE FATE <3

Fick också massa fina kort som mamma har tagit ut åt mig =)

(På andra bilden så ser man just, Minus, Milla och Mig, köa för Escape The Fate XD hahahah )
TACK MAMMA!

Och, nu är biljtten bokad hem för jul. Japp, jag kommer hem under jul. Åker den 21 dec och tillbaka den 27. Inte så många dagar med blir att träffa familjen och vännar. =) Längtar. 

Love
Matilda

RSS 2.0