just love this guy









Love
matilda

Family day

Idag är det en söndag. En dag då dom flesta är lediga. Så dag ska vi ha en familje dag. Vi ska åka och bowla, jag mor, far och lille bror. Ska bli kul att göra något tillsammans. Gör ju inte så mycket tillsammans så ska bli kul att göra något. Dock är jag smäsmt på at bowla, haha med någon måste ju koma sist också. Far och bror är ju inte dom bästa på att förlora så någon måste ju så jag tar den platsen hahah. 

Japp så det är dagen det. Vädret .. ja jag vet inte hur vädret är idag. Regnar ena sekunden och sol andra, sen egnar det igen. as jobbigt. Men men ... 
Så det är planen för dig (: 

En bild på mig och bror från I Julas


Love
Matilda

here again

Jaha, varje dag har ju inte fungerat so far. hahha. 
Nee händer inte så mycket .. och samma sak varje dag (än så länge) Hoppas det ändras snart. 
så Finns int så mycket att skriva om. 

Jag söker jobb som en galning, jobbar lite med farfar, söker jobb, försöker springa lite, tar hand om familjen osv osv. Som sagt inte så mycket. 
Bokat två resor till England (: Och två konserter har jag fått in där (: BVB, MY och Yashin (: Blir go tider. Båda resorna är i Oktober. Första 12-19 och andra 31- 3 November. Så gäller verkligen att spara pengar. haha . 
Har också skaffat mig en Engelsk blogg (: http://matildaekwall.tumblr.com jaa står ju på engelska som sagt va ^^ hahah 

Men nu ska jag fortsätta kolla på Arn med familjen (:

Love
Matilda

hej igen

Jaha, vill inte ens säga hur länge sen det var jag var inne på bloggen. BER OM URSÄKT. 

Men har bestämmt mig för att det ska bli ändring på det nu (: (ska försöka ). 

Som många av er har fattat så är jag hemma i Sverige igen. Har alltså slutat som Au Pair och är tillbaka med min familj i lila Finspång. 

Just nu söker jag jobb som en galning. Jobbar med farfar och är barnvakt för att smala ihop alla pengar jag kan. Har lite planer på vad jag skulle vilja hitta på i framtiden, men det tar vi i ett annat inlägg (: . 

Ville bara säga att jag är TILLBAKA (:
Love 
Matilda

RSS 2.0