9 år.

Idag är det Lenas dag :) Idag blir LENA 9 ÅR! SÅ VI ALLA SÄGER GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN !!!

Så imorse var det presenter och presentpapper över allt :) Men myss i alla fall. Hon blev jätte glad för allt hon fick, hon fick böcker, kläder, massa hjärtan att hånga på på hennes väger i rumet, en väska mm. 

Dock har min dag inte varit lika kul, mår inte specellt bra idag. Kroppen är helt slut (märkte jag på gymet) och jag är så himla trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Och bara en alämt dålig dag :( Dock skönt att ha lite vänner då som sickar söta sms! så TACK. 
så ikväll blir det en TIDIG KVÄLL. Eftersom helgen är barnen här så jag vet att det inte kommer bli så lång sovmorgon för mig lördag och söndag xD hahah. 
Och på Lördag ska jag och Laurence ha en dag för oss själva i Cambridge, ska tex gå på bio. (fick en dag i Cambridge av mig i Födelsedags present, och han kunde bästamma vad han ville göra). Så nu är det dags. 

Nu orkar jag inte skriva mer ( see helt slut) 

Love
Matilda

29 Mars 2011

Att inte ha något kök är lite jobbigt xD hahah Men än så länge har det gått helt ok, det jobbiga är ju att vi inte har något vatten i närheten och ingen diskmaskin så man får gå till badrummet för att hämta vatten och sen får man diska upp det man har ätit på direkt.. Inte specillt kul, men jaaa inte så mycket att göra åt det nu. 
Gick helt ok imorse.
Och barnen kommer ha skolmat under denna utan kök period. Så det som kommer "lagas" hör är utp bönder i micron, ägg röra i micron, tosatde mackor och vära upp mat i micron xD hahah, kommer kanske bli att köpa hem lite också. hahah så blir ganska lungt för mig på laga mat fronten xD 

Jaa känner mig duktig som har varit på gymet idag också :) och planerat att gå dot imorgon också. ahha Känner mig så duktig xD ahha . 

I Helgen så ska jag och Laurence gå på bio, som jag gav honom i födelsedags presnet, att vi skulle spendera en dag i Cambrige bara han och jag och han kunde bestämma vad han ville göra. Så vi ska på bio och sen får vi se om det blir att äta något också ^^. 

Nu ska jag fortsätta att kolla på min lille favo Sailor Moon :) 

Love
Matilda

Inget kök.

Jaha så var det Måndag och killarna är redan i full fart i köket. Eller ja det som VAR köket. Inte mycket kavr därinne nu. 
Så I några veckor så ska vi leva .. jaa utan ett kök.. ingen anning hur detta ska gå. Men blir spännande att see. hahah. Ska hålla er uppdaterade. 

Helgen var mysig, med bara mig xD hahah fick vila (lite i alla fall) och sova ut på söndag morgonen vilket var behövligt. 

Ska ta och dra mig nerår och se om det ör möjligt att gå in till dör vi har maten och se om jag kan ta mkig något att äta, är nu lite hungrig efter morgonen på gymet. ^^ haha 

Love
Matilda

Random bilder från förra helgen och veckan som gått



Love
Matilda

vår

Ja nu har våren verkligen kommit till England. Fick min första vårkänsla i Onsdags och den har hållt i sig Under Tirsdagen och Idag Fredag. Slone skiner och man kan gå utan jacka och måsta ha solbrillorna på sig. Jag älskart! Vill inte gå in för det är så skönt ute. YAY :) Så nu är det dags att damma av grillen och börja grilla. (Jag älskar att grilla). Jag och mina vänner i Ipswich har redan börjat prata om att ha en grillfest nästa gång jag åker dit :) LÄNGTAR. Så nu är våren här och sommaren är inte långt borta. :) Men kan bara inte sluta le. 

Jag är ensam hemma denna helg. Mina planer iunder helgen är: att gå till gymet Lördag, packa köket, vara ute i solen och tvätta. Och det är allt :) sen blir det bara att slappa slappa slappa och sova. ^^ Lika bra att passa på nu när det inte är mycket som kan väcka en XD ahha 

Kl är inte ens 10 och jag är redan i sängen ^^ Men är ganska trött så kände att det var här jag hörde hemma ^^. Ska sova för blir ju inte så jätte mycket sov morgon imorgon eftersom jag ska till gymet till kvart över 10. Så riktiga sovmorgonen får jag på söndag ^^ haha 

Love
Matilda

Tisdag

Jaha, andra dagen i veckan. och vad har hänt idag då? INTE mycket. Haha 
Hoppade gymet idag, kanske inte det bästa valet men jag orkade inte gå. Utan planerar att gå dit Onsdag och torsdag istället. Jaa. Och eftersom vi fuck reda på att dom ska börja med köket så är det ju dags att börja flytta allt från köket :O alla saker. Jaa och de är ju jag som får göra det. Vem annars. Så har packat ner mat, (för dom behövde komma in bakom ett skåp idag för att kolla på något rör. Sen har jag packat ner 4 kartonger och flyttat saker in i vardagsrumet som jag ska packa ner senare när jag kan hämta mer katonger.
Men innan jag började så gick jag på en promand.  vädret är inte lika fint som det brukar man var inte så kallt i alla fall, vilket var skönt :). 

Nu har jag käkat lite lunch och är så trött att jag vill sova en stund innan jag ska hämta Laurence från bussen. Lena är och hälsar på sin nya skola idag som hon ska börja på efter påsk. Hon är både nervös och tycker också att det ska spännande. :) Så kommer bli lite annorlunda för mig efter påsk. 

Och idag kom min ROCKY HPRROR PICTURE SHOW kostym :D YAY!!! hahaha Jag och några kompisar i Ipswich ska klä ut oss innan jag åker hem (Ja jag kommer hem den 13 April :) ) Ja, ahha den är as ball men dock så har jag nog ALDRIG haft på mig så mycket färg på en och samma gång xD hahah 
Men sk bli kul. :D 

Men Jaa ska nog vila mig lite innan det är dags att börja jobba igen. ^^ 

Love
Matilda

Mars

Jaha så var det måndag igen. 
Helgen spenderades i Ipswich med Ryan och Emmas familj. Hade det jätte bra som alltid. Dock blev sutet inte som det brukar. Blev lite fel på tider osv, men det slutade bra i alla fall till slut :) Så allt bra. 

så idag har det inte blivit så mycket. Varit på gymet och det är allt xD haha ska sätta på en tvättmaskin senare när bygg gubbarna har åkt. Och fick reda på idag att dom ska börja med köket nästa måndag så kommer inte ha något kök då .. hahah får see hur det går xD Men kommer se bra ut efter i alla fall :) 

Imorgon så har jag inte mycket planerat, gå till gymet och jaa.. det är allt XD denna veckan kommer nog bli ganska lung. Kommer bara slappa och ta det lungt. :) Bra idea tycker jag. 

Om ni har en dålig dag så har jag något som kan få er att lee lite :) 






Love
Matilda

Mer bilder fån helgen

Här kommer lite mer bilder från helgen. (Mammas bilder) 



Love
Matilda

Bilder från Helgen


Hotelet i London

Me och lille bror

Min snygga lille bror

På Madame Tussauds

Madame Tussauds

Madame Tussauds
Pappa är glad ;) ahah

Madame Tussauds

Madame Tussauds

Madame Tussauds
"woo Jag är längre en Johnny Deep"- Bror ^^ 

Madame Tussauds
Pappa glad igen x)

Madame Tussauds

Madame Tussauds

Madame Tussauds

Madame Tussauds

Madame Tussauds

Madame Tussauds
såååå söööt :)

Madame Tussauds
Jim Diggar brors sång ;)

Madame Tussauds

Madame Tussauds

Madame Tussauds

Madame Tussauds

Madame Tussauds
Träffade Hitler

Madame Tussauds 
Och detta är vad vi säger till honom ...

Madame Tussauds

Madame Tussauds

Madame Tussauds


Ja och som ja se blev det ju lite shooping under dagarna ^^ haha


Och så fyllde man 20 så fick massa fina saker :) 

TACK SÅ MYCKET ALLA <3
hahah alla ser batman/Läderlappen tidningarna och Batma muggen :) Jag Älskar Batman. + det hemliga packet xD ahaha och min underbar bror köpte Olver och Gänget till mig :) OCH nu kan jag lära mig tyska !! ^^ 
Fick också pengar, och det mesta va det gick till min nya älskling 

:D 

Jag och bror hittade lite roliga saker i en affär i Cambridge xD 

HAHAHAHH vi fick oss ett gott skratt XD

Mer bilder kommer när jag har fått/och fixat med Mammas bilder. 

Love
Matilda

20 år och helgen med Familjen.

Så Lördagen började med att gå upp tidigt ( NEJ och på 20 års dagen xD ), men behövde gå upp todigt så jag skulle hinna göra mig i ordning och va i London samtidigt som familjen så vi skulle kunna få så mycket tid som möjligt tillsammans och hina göra så mycket som möjligt i London. 
Dock var bussen sen så kom inte så tidigt som jag ville, men men. Jag var i alla fall i tid. xD hahha. 

så Träffade familjen (som planerat) vid paddington i London där hotellet skulle ligga. Så jag kund lägga i från mig väskan osv. 
Dom kunde vi inte checka in direkt men väskan fick jag i alla fall lägga av mig. klockan var ju redan 12 när jag kom fram så det var dags för lunch. Blev ett ställe som låg nära hahah Burger king ^^ (Tror det vra Pappas och bros matställe under helgen) hahah.
Ja med efter maten tog vi oss till en affär som Michael ville gå till Drop Dead. Som Inte finns i Sverige så tyckte att det var en bra idea. Den affären ligger ganska nära Liverpol street. Så efter vi hade varit inne där och bror köpt det han typ ville ha ^^ så gick vi runt lite där och jag hittade en .... GILD HAT xD hahaha Lång historia kort, jag behöver det till en "maskerad" hahah s¨var perfect!. *
Efter det tog vi oss till Camden, för jag tyckte att det kanske skulle vara något för familjen att se. Sedan var jag tvungen att åka iväg för att träffa Minus och Challe som var i Englnad denna dag :) (Familjen tog sig då tillbaka till hotelet och checkade in och pappa fick vila eftersom vi hade gått så mycket, tyckte han x) ). 
Var underbart att träffa Minus igen och Challe. Hade en ganska lång pratstund innan jag var tvungen att åka tillbaka för skulle käka med familjen. 
Vi tog oss till Oxford street och hittade en jätte fin och mysig resturang som vi åt på. Jag fick en snabb sång och packat och det blev ett liten kalass med familjen. Hade det jätte mysigt :) . 

Söndagne så blev det hotel frulle GOTT :) Och sedan blev det till Madame Tussauds :) Hade det jätte kul där inne xD hahah 
Och sedan blev det att åka till Kings kross för att åka till Cambridge. Skulle äta middag med familjen jag jobbar med och mammans brors familj som jag är mycket med också. Men innan vi åkte hem hit så han vi gå lite i Cambridge. 
Blev i alla fall en jätte mysig tid med alla tre familjerna och alla kom jätte bra överens och jag hade det jätte bra :) blev då firad igen och fick mer paket :) hahah 

Måndag blev det att jobba tills barnen åkte till skolan, Sen åkte jag in till Cambridge för att spendera dagen Med familjen igen (som hade hotel i Cambridge). Blev shopping för hela slanten :) Och solen sken och det var bara en sådan underbar dag :). Mamma och Pappa åkte också på en rund tur i Cambridge medans jag och bror gick lite mer på stan. 
Och sedan vid klockan 5 åkte vi tillbaka hit och hade middag här. 
Sen var det att följa familjen till bussen och säga hejdå för denna gång. :) 

Hade en helt underbar födelsedag och helg med familjen. Kunde inte ha önskat mig något bättre när jag fyllde 20. 
Tack Mamma, Pappa och Lille Bror. Älskar er <3 

Så nu är man inte ett barn längre utan vuxen ... konstigt XD 

Love
Matilda

Japan <3

Idag så går ala tankar och kännslor till alla drabbade människor i Japan. 
Dom har ju haft en 8.9 Jordbäving och en tusami (eller hur det stavas) av det. 
Mångda drabbade. 
satt och Lyssnade om det hela morgone. Helt sjukt vad vår jord kan göra. Jordens undergång 2012? Börjar nästan tro på det asså, efter allt som händer. 
Min tankar går också till Black Veil Brides och Muderdolls (som jag såg i feb) som är i Japan just nu och fick uppleva jordbävingen. <3

MY THOUGHS ARE WITH YOU JAPAN <3


Imorgon så är man inte längre tonåring, och imorgon åker jag för att spendera helgen i London med familjen som kommer och hälsar på. Kommer inte bli så mycket bloggande så kommer igen när dom har åkt. 

Love
Matilda

9 Mars

Jaha, kl är nu 10.25  och jag har redan jobbat i 2 timmar, varit och handlat, gått en promeand, plockat i huset och nu sitter och jag här och väntar på att tvätten ska bli lite mer torr (fortfarande lite fuktig) så jag kan ta bort det. 
Tog en dag ledig från gymet idag, känner att kropen är lite för trött så ska tillbaka dit imoegon i stället. Tycket det lätt som en bra idee.
Iaag är det inte lika varm som det har varit dom två dagar innan denna vecka, utan idag bålser det jätte kallt och man känner inte riktigt för att vara ute. Jag fröss som ett as när jag och barnen stod och väntade på buss och på min promand. Så en dag inne i huset låter som en ganaksa bra idee idag, kanske kolla på en film och sova lite. hahha JA. ^^ 

Nu är det inte lågt kvar till helgen då familjen (mamma, pappa, bror) Kommer och hälsar på för första gången. Ska bli jätte kul att träffa dom igen ocg visa hur jag levar nu och vilka person det är jag har jobbat med i ett halv år nu. 
Vi ska också ta en sväng till London eftersom dom aldrig varit där. Får se vad vi hittar på, inte riktigt bestämmt än, men eftersom det är en liten speciell dag (bli 20 på Lördag) så vet jag att vi ska gå och äta något någonstans och jag ska hälsa på Minus icg Challe som kommer att vara i Lodon denna dag :) Säga hej och en kram i alla fall ^^ Och bror min ville gå och kolla i en affär vilket jag tänkte att vi kan göra också :) Sen får vi se vad resten vad dagen bär oss. 


Love
Matilda

2011-03-08

Sorry för dåligt uppdaterande i bloggen dom senaste dagarna. 

Här kommer vad som hänt, som är värt att prata om ^^ 

Lördag och Söndag så var det bara att jobbba med huset. För dom ska börja bygga om denna vecka( Dom är redan här). Så det var att byta säger till barnen, plocka ut ALLT från garaget och gå ignom det och komma på vart man skulle lägga allt. Det var min helg, jobba och slita hahah. 

Igår var en helt underbar dag, solen sken och det var jätte skönt ute och och Natalie gick läångs floden i Cambridge och vandrade runt och hade det as mysigt och köpte lite att äta och satt ute i solen. Träffade trevlig folk och dagen var bara så bäst

*
*



.. och JAG GJORDE MIN TATTOO! Äntligen sitter den på min arm :) Den är så snygg och jag är så nöjd med det. Jobba är bara att nu vill jag göra min nästa ^^ haha Måste spara pengar. 
Här är den :) 

(Bild tagen igår med plasten fortarande på)


Och Idag Utan plast :)

Älskar den!! :) Vad tycker niii ??

Och nu så har jag nyss kommit ut ur duschen efter att ha avrit på gymet :) Solen skiner och jag ska ta och äta lite Lunch. :) Dagen känns mycket bra:) 
Och som jag sa, Så har bygg gubbarna kommit och börjat bygga om Garaget till ett rum där Diana kan ha sitt arbetsrum. Efter gagraget ska dom göra om Köket så kommer vara full rulle här ett tag :) hahha 
Nu ska jag äta :)

Love
Matilda

Onsdag


Jaha, su sitter man här i sin säng ny duchad och ren ;). Så skönt att komma ut från duchen och ta på sig rena kläder. hahah. 
kl är inte mer en haöv 10 och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, regnar så har igen lust att gå ut. Så blir att spendera dagen inne idag. 
Igår vad jag på gymet men det gick inte så jätte bra, kroppen var helt slut och jag orkade typ inte göra något. så blev bara ca 45 min där, så tar en paus idag och ska tillbaka till gymet imorgon.
och blir ingen tattoo idag för behöver vara hemma för att släppa in lite snubbar så blir på måndag istället, LÄNGTAR. 

Så vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Sova lite kanske. Är trött, MEN det är jag ju hela tiden så inget nytt där inte.
Morgonen har i alla fall gått snabbt och bra. Diana åkte innan jag ens hade gått upp så var ensam med dom, men det gick helt underbart snabbt och skönt. Så var en bra start på dagen. OCH svar på frågan om jag mixar min smoothy i mixern, JA jag mixar allt, bara att skära moroten i ca 2-4 bitar beroende på hus stor den är och lägga den i mixern. 

och inte långt kvar nu innan Familjen kommer och hälsar på för första gågen :) ska bli jätte kul att träffa dom (eftersom jag inte gjort den sedan jul) och att dom ska få se hur jag lever och har det.
OCH idag har jag varit hör ett halår :O hahah känns verkligen inte som att det redan har gått 6 månader. Helt sjukt. Men det har det.
OCH ALLA jag planerar att komma hem en vecka underpåsk och håller redan på att bli fullbokad xD hahah så om ni vill ses så säg till så jag vet att jag hinner. hahah 


Love
Matilda

RSS 2.0