Frulle smoothy

Eftersom denna dag inte har varit den bästa och jag är ganska arg,besviken,lednsen och skulle kunna säga saker som jag inte borde, så tänker jag inte säga något om dagen. 
Utan tänker ge "reseptet" på min frukost smoothy som jag gör varje mårgon så om ni vill pröva på :)

Matildas frulle smoothy 4 per.
2 Äpplen
2 Mandariner
1 Banan
1 Päron
1Kiwi
4-5 Jordgubbar
1 Morot
Blåbär efter behag (jag har mycket blåbär i eftersom jag tycker det smakar mycket bätter med mer)

TIPS:
Jag har ibland smoothy i en skål med flingor =) Jätte gott. Är som att ha mjölk/fil/yoghurt fast du har smoothy. Pröva gärna. 

Jaa, kanske kan bli något för er. En Mycket bra start på dagen. 

Love
Matilda




Vad ska hända med huset

När Diana köpte detta nya hus så viste hon att det skulle bli mycket att göra. Så jag har gjort en liten lista på det JAG vet och kommer ihåg att hon har sagt och ska kryssa i när något har blivit gjort. 

Så här är huslistan :

Måla om Lenas Rum [X]
Byta matta i Lnas rum []
Måla Laurence rum [X]
byta mata i Laurence rum []
Måla Hallen övervånigen [X]
Måla Play Room []
Måla Mitt rum []
Måla alla dörrar [/]
Måla Dians rum [/]
Måla vägen vid trappan []
Måla hallen nera []
Bytta fönsert [X]
Bytta Dörrar [X]
Göra om Köket []
Göra om Dianas rum []
Fixa Garaget []
Göra ett nytt rum till Dians studie [] 
Fixa Toaletterna []


Dyrt? JA. Lite är gjort, mycket är kvar. Men detta hus kommer bli as bra när allt är gjort, tror och hoppas jag. Men det får vi vänta med och se. 

Love
Matilda

Tatueringar

Har börjat kolla på lite mera tatueringar :D WIII Har hittat 4 st, eller ja en av dom viste jag redan at jag typ skulle göra, ska ta idean av kortet, men ändra lite. Så nu måste jag spara pengar som ett svin. Usch att det ska kosta så mycket att tatta sig. Det gillar jag inte. Dåligt. Men efter Onsdag så vet jag ju hur bra dom är där så får vi se om det kanske blir någon mer snart ^^ kommer det säkert bli för jag älskar tattueringar. Så grymt snyggt. Jag och en vän satt för någon dagen sen och pratade om det och jag kom på att jag har 8 tattueringar på lager, + dom tre nya nu xD så 11 st som ska göras. Dock vet jag att några av dom måste jag vänta med tills jag har ett jobb och att jag vet att jag kan behålla jobbet med mina tattieringar.

Det som jag vill ha är:

- Kill Hannah Logga + Text (den jag ska göra nu) - Armen

- En flicka som kollar i spgen men ser att monster (idean som jag tar från en av bilderna) - armen

- Barbabapappa familjen - Benet

- En stjärna - Foten

- Stjärnhimmel - Huvudet, naken ner - Vänta med

- Drke - Benet (inte exakt denna men så ja ni kan få en bild)

- Mamma och Pappa - Handen - Vänta (ja inte på detta sätt, bara texten mamma pappa)

- G-klav - fingret - vänta

- F-klav - Fingret -Vänta

NYA
- Alla tre är olika Monster - Armen 




Ja :) vad tycker ni ??

Love
Matilda


2011-02-25

Tillbaka i Histon efter ett bar underbart bra och sköna dager i Ipswich med Familjen Baxter. 
Fick en grymt grymt grymt kväll Måndag med mycket skratt och dans ute. Underabart. Och har blivit mycket mer skratt och att bara ta det lungt kollat på Disney och bara njutit av livet och att jag har en helt underbar familj här som bryr sig så himla mycket. Helt underbart, fattar inte vad jag skulle göra utan dom. SÅ TACK IGEN FÖR ATT PAR UNDERBARA DAGAR.
Kom hem ganska sent igår, hon var nästan halv tio när jag setg in genom dörren. Blev att ta lite att drika och sedan sova. 
Idag Har jag redan varit i cambridge och äntligen fått tiden bokad för min Tattuering. Detta kommer ske på Onsagr kl 12.30!!!! FINALLY!! så skönt att äntligen ha den bokad. Har väntat länge att få göra denna tattuering. Och blir ju lite mer speciellt eftersom vi firar 10 år detta år också. Jaaa. hahah (ni får gissa lite där, kommer väl lite mer förklaring när jag har gjort den och kan visa bild osv.) hahah. 

Nu är jag så trött och mår inte prima så tänkte ta en liten lur och hoppas jag mår bättre efter-. 

Love
Matilda

Söndag kväll.

Jaha, så var det redan söndsg kväll, men inget jobb nästa vecka utan Ledig och ska åka till Ipswich. 

Dagen har bara spenderats att slappa och kolla på film typ. Var och hämtade barnen vid 1 men det är allt. Har haft en lung och skön dag. Är as trött så ska snart kryppa ner i sängen.. eller ja jag ligger redan i sängen xD haha men stänga av datorn och stänga ögonen. 
Så har varit en bra dag. 

Så Veckan som kommer så kommer jag att vara i Ipswich hos Emma och hennes underbara familj <3. Kommer komma hem Torsdag kväll, så det blir inget bloggande medans jag är borta. Utan kommer väl torsdag eller fredag. 

När jag kommer tillbaka så kommer det bli mycket planering så jag ser att jag har råd med att jag skulle vilja hitta på och tid och någon att göra det med, Men jaa vi får see. 

Ha ett par bra dagar tills jag kommer tillbaka till Bloggen. =)

Love
Matilda

19 feb 2011

Jaha, dagen började med att pass på gymet, Och shit vad jobbigt det var. Var helt slut när jag gick därifrån. Men skönt också. 
Sen blev det dusch, frulle och fixa sig för att åka In till Cambridge och gå och på stan med Nathalie. 

Blev först en sväng förbi tattoo studion och fixa lite där och nu när min tattoo på G =) Hon ska fiaxa ihop allt jag vill ha och sedan höra av sig. Dock kan det ta upp det 4 veckor :/ vilket jag inte vill. Men helder att den ser bra ut än at bara göra den snabbt. Så det känns ok =) Jätte kul ska det bli. WII. 
Sen blev det gå och gå efter att leta efter ett nytt spännande ställe att äta på (billigt också) hittade ett liten ställe och tog varsin bagett =) Mumms =). Satt där i några timmar och bokade in lite mer dagar som vi kan träffas och ska kolla upp visa dagar om vi ör lediga och kanske kan vara lite turistiga och göra lite mer. Kul ska det bli. 
Sen blev det lite stan också, mobil kollande för mig. Och har hittat en som jag gärna skulle vilja ha. Har pratat me mor och far om den och hoppas dom för fram medelandet till resten av släkten. 
Blev lite klänning kollade för Nathalie. 
kl halv 6 tog jag bussen hem. En mycket trevlig och bra dag =)

Imorgon blir en ganka lung dag, ska hämta barane vid 1 och är ensam med dom till ca 7. 
sen på måndag fram jag till Ipswich och Emma och är där till Torsdag =) WII ska också bli jätte kul. 

Så nu sitter jag klar och reda att sova. Trött som ett troll är jag och längtar efter att få krypa ner i sängen. 

Så God natt 

Love
Matilda

Snart lång lov

Igår Onsdag var jag på gymet, köre två timmar och kännde mig grymt duktig efter. Blev inte så mcyket gjort efter det, satt och kollade på film xD men det var skönt att ha lite lungt och inte göra något efter några dagars resor osv. 

Idag så var jag på gymet också, men blev bara en timme. Kännde mig jätte trött (kanske berodde på att jag inte kunde somna och somnade då efter lö 00.30 och hade kl på 06.00) så hela kroppen var bara helt slut, Könnde också smärta i knä och fott. Inte specillt kul. 
Men en timme är en timme antar jag. Se blev det att plocka undan tvätt och sen somnade jag. Sov tills kl ringde k vart i 3 då jag fick ta ich vakna och göra mig berädd att gå och hämta barnen. 
Skön kväll har det också varit dag. Blev mörkt mycket senare än vnligt och vara helt lungt och skönt. Jag gillar =). 

Imorgon ska jag åka in till Cambridge och gå till tatuerings studion och sncka lite med dom om min tattoo som jag tänker göra =) Spännande. WIIII. 
Ska också till Cambridge på Lördag och träffa Nathalie. 
På måndag börjar ju sportlovet här så ska åka till Ipswich då =) KUL. Så blir inte så myclet bloggade då. 

Hela helgen nu (fre-Sön) ska Lena och Laurence på läger. Dom är jätte spännda och längter jätte mycket. Tycker det ska bli kul för dom. Uppleva lite nya saker. 

Har också börjat kolla på att Åka hem Under Påsklovet. Dom har ju Två veckor ledigt här så tänkte kanske passa på att åka hem en vecka. Träffa familj och vänner och gå till Tandläkaren. JA jag ska tandläkaren. Just nu har jag lite ont i en tand och en tand ser lite konstig ut :/ får se hur länge det håller på annars ganska jag får gå här. MEN det vet jag inte om jag klarar av. Vi hoppas på att smärtan går över och det konstiga går bort. 
När jag är hemma har jag också en plan till min lille bror som fyller 18 veckan innan =) Hoppas han kommer gilla det. heheheh Bara han är hemma den veckan. Han ska ju tydligen vara i Finland och har inte fått svar på när han kommer hem, så jag hoppas han är hemma den veckan så jag kan vara med när det händer. =) 
Och en plan till mig själv .. OM jag har råd. Och det är INTE säkert. Har så mycket planerat just nu som jag skulle vilja göra att jag tror att jag inte kommer ha råd. OCH måste börja spara eftersom jag har en liten plan på vad jag skulle vilja göra i höst, och då behövs det MYCKET pengar. Hatar att allt ska vara så dyrt. Men har ju en 20års dag som kommer inan påsklovet så jag hoppas att jag kommer få lite pengar.
Jag blir 20! o_O .. Börjar bli gammal...  


Love
Matilda



Black Veil Brides

Så Minus kom på Fredag (11/2). När vi kom hem så var det bara att börja stecka pankakor, eftersom bussen hem var AS SEG! Och barnen också skulle ha. Blev ganska många =) Minus är bäst på att göra pankakor. 
Vi gjorde pankakor för att ha med oss som matsäck i kön =) Minus var smart som kom på det, eftersom vi båda kände att pengarna var mite för lite.. jaa, in förstår. 
När det var klart så var det duchen som gällde och en tidig kväll eftersom kl stod på kvar i 6 på morgonen. 

Lördag, BLACK VEIL BRIDES LONDON
Kom upp ganska snabbt och allt gick smidigt med fick i alla fall skynda oss till bussen, SOM VI MISSADE! Så båda fick lite panik eftersom nästa buss skulle vara framme samma tid som bussen till London skulle gå. Och busscafören körde LÅNGSAMT! fick lite mer panik i bussen. 
Men gjorde en plan att jag skulle springa till bussen och stopa den om den skulle åka iväg eller om jag skulle möta den på vägen så skulle jag stoppa den, medans Minus tog väskan. 
Och jag SPRANG! Bara flög iväg och VI HAN MED BUSSEN, den hade inte åkt en .. sååå skönt. Blev att sova på bussen. 
Väl framme i London så gick vi och kollade om det skulle vara blillgare att åka buss i istället för tunnelbanna (spara pengar så mycket som möjligt, var ett motto under resan) och bussen var billigare så det blev buss till spel stället. 
Väl där så räknade vi hur många det var framför oss vi kunde säga till om det i slutet skulle vara fler. 
Sen så var det fullle som gällde, vi hade måde längtat LÄNGTAT efter att få äta pankakorna. Var hur gott som hälst. 
en helt plötsligt stod Murderdolls buss framför oss och vi båda bara
- NEJ vi har inget smik på oss. Och tog upp smiket (pinsamt att vi gjorde det med bussen där, med det kom vi på efter xD ). 
Sen dagen bara gick. Vi hade det så himla kul och skrattade typ hela tiden och diskutterade väldigt mycket. Trevligt var det. 
Insläppet gick bra och vi kom längst fram =) Hur bra som hälst, (dock jobba personer bredvid som jaa fick vad dom förtjänade). 

Först kom The Defiled. Minus kompisar så det blev att röja, även om jag inte kunde en enda sång, Lite små rader som Minus hade lärt mig bara. Men BRA var dom. 
SEN BLACK VEIL BRIDES. Asså dom är så otroligt grymt fett bra!! AAAHHH Jag och Minus röjde som FAAAAANNN! BVB Kollade chckade på oss xD ahhahah Två små tjerer som röjer som galningar. Fick min had klämd på et ganska trevligt ställe.. dock var handen åt fel håll .. INTE OK !! ;) 
Sen efter BVB så bestämmde vi oss att gå back is tället för att vara längst fram på Murderdolls. 
Och tog då en sväng till Baren, köte varis ÖL och bara njöt =) sen hoppade vi in i Moshpiten oc CRWOD SURFADE!! Man åker liksom på allas händer, dom flytter upp en. SÅ JÄVLA BALLt! OCH KUL!!! hahah vi typ as garvade när vi kom ner. GÖTT!!!! 

Efter, när allt var slut var det bara att gå ut i kylen, inte kul. Fick dock ett litet roligt minne med våran blåa påse och Andy Six (sångaren i BVB) hahha. 

Sen hämnade vi på Murderdolls efterfest! ahhahaha En mycket rolig kväll som slutade med att Minus vän bjöd oss på ett hotelrum!!! O_O ... 

Söndagen, BLACK VEIL BRIDES NOTTINGHAM
BÖRJADE INTE BRA. vacknade och kollade på kl och bara
-Nej, vi har missat våran buss till Nottingham (vi skulle på spelning dagen efter också). 
FUCK!!!
Gjorde oss snabbt iordning för att åka till buss stationen och se om vi knde fixa en ny buss då det hände.. Minus märkte att hon hade tappat alla sina pengar, Körkort och bankkort. PANIK!!!!! 
Vi försökte gå tillbaka till Stället där efterfesten hade varit på men stängt och inget nr eller något. 
Hela dagen blev haha AHHHHHHHHHHHHH efter det .. epnegra missta buss, va fan ska vi göra nu? 
Blev att vi gick igenom hela London och min underbara vän EMMA (som är Au pair i London) kom och Lånade oss pengar så vi fick buss till Nottingham och lite pengar att köpa mat för. 

När vi Kom till Nottingam så var det ca 15 min kvar innan dom skulle släppa in. Dock hade vi fått Gästlista så vi fick stå i en egen kö och vi fick våra biljtter sålda så vi fick lite mer pengar. 
Konserten var i alla fall FETT BRA!!!! 
Och så fick vi snacka med alla i Blavk Veil Brides. =) Det gillade vi vi var så himla balla xD hahah och Andy skrev Andy på min sko, eller under min sko som i Toy Story xD hhhaha. 

Kvällen slutade med att sitta i ett trapp hus i några timmar och spela kort innan vårt tåg gick tillbaka till Cambridge. 

HELT UNDERBAR RESA!! Helt klart en av dom bästa!! Så himla glad att jag åkte med Minus. Fuck vad bra vi hade det! Vi är så himla balla !! 

Nu Peppar vi Download festival som är här i UK i sommar då BÅDE ESCAPE THE FATE OCH BLACK VEIL BRIDES ska spela!! Matilda = DÖR + HAPPY!! hahha 

Love
Matilda

Minus åkt :(

Jaha så var man ensam igen. Lämnade av Minus på tågstationen kl 12 idag. Då åkte hon iväg för att ta flyget tillbaka till Sverige kl2. Hon ska vara framme i Sverige ca 5. 
Vi har haft det så himla bra!! Har verkligen kommit närmare och jag saknar henne redan. Känns tom nu utan henne. 

Så ja, Hon kom fram tillslut efter hennes jobba resa. Med inställt flyg och jobab människor som säger fel på tåg! 
Och efter det så har det gått. Det mesta i alla fall. 
(berättande om resan kommer imorgon)

Men kan kan bara säga: As Bra musik, Crazy Konserter, Crowd surfing, blå påsar och mycket skratt. Ny människor och underbara människor. 
Helt underbar resan. !!!


Idag var det ju tillbaka till vardagen för mig, lite i alla fall. Hon sov medans jag gick upp och jobbade. Sen gjorde jag en stor frulle till oss båda. Så hon skulle få i sig lite mat innen hon var tvungen att åka: :( 

Nu är det bara att peppa Frantiden =)))))) 

Love
Matilda

MINUS KOMMER

Ok, så jag skulle igentligen vara i Cambridge nu och krama min Underbara Minus. MEEEEN (ursäkta språket) Jävla Ryan air är försenat. Så Minus kom till Flygplatsen i tid. Hennes flyg skulle åka 7 från svergie tror hon var dar vid ca 6 och så blir flyget försenat 5 TIMMAR!!! 5 FUCKING TIMMAR! Så nu siiter hon där "själv" och har gjort dom senaste timmarna. typ inga pengar så hon kan inte köpa mat. Så hungrig och trött sitter hon där. AHHHH så himla irriterande. Känner mig så dålig att jag inte kan göra något eller sitta där med henne. I alla fall lite lätare att vänta om man är flera. 
aahh så ligger det till i alla fall så hon kommer vara o Cambridge mellan 2 och 3 i stället. Längtar tills hon kommer <3.
Så hennes dad har inte börjat så bra. TÄNKER PÅ DIG MINUS <3

Jaa min dag då, började med att jag fick smset av Minus, vilket gjorde mig arg och ledsen för hennes skulle. Men det var bara att gå upp, göra frulle och säga till Barnen att det var dags att byta lakan. 
Det har jag också gjort idag. Så det är rent och fint när Minus kommer.
Barnen åkte inte buss idag utan fick skjus av Brian. så jag följd dom dit och sen tåg jag en liten promenad. Det regnar inte dag och solen sticker fram lite. SKÖNT. Inte så jätte kallt heller. Vilket jag gillar. Hatar att frysa, mer än något annat, typ. 

Jaa nu sitter jag bara här och vill att klockan så gå fort. Jag kommer åka in till Cambridge en liten stund innan Minus så jag hinner fixa en grej inna. Sen hämte henne, och vi ska gå en snabbis i Cambridge. =) Kommer nog bli bra. Och ikväll blir det pankaks bakning =) Har inte ätit pankakor på JÄTTE LÄNGE . Ja i alla fall 5 månader. För det är så länge jag har varit här nu. Tider går snabbt. Känns inte som om det är så lång kvar nu. Jaaa-... 

Nee ska väl se om jag kan få något gjort nu under tiden jag väntar på min sexiga awesome vän som jag önskar var här nu. <3 

Love
Matilda

10 FEB 2011

Jaha, har varit en helt vanlig torsdag. Finns inte så mycket mer än det att säga. 
Gick till gymet, barnen i skolan, Lena had med sig en vän hem som nyss har åkt hem. Jaa.. 

Imorgon kommer MINUS!!!!WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Happy Happy Happy. Allt jag har att säga =))))

Love
Matilda

Onsdag

jaha, sitter nu på min säng och pratar med Minus på fajjan. Har ätit Lunch och då fått den goda osten som jag fick skickad hit från Sverige. Mycket god. MYCKET. Tack Mamma. 

har varit 2 timmar på gymet, Duschat, satt på tvätten, hängt upp tvätt, gått ut med soporna.. ee. jaa. 

OOHH och nör jag var hos Jennifer senatse gången så köpte jag en röd kajal som jag nu har börjat se om jag kan få in i någon snygg smikning. Har prövat igår och idag like olka saker. och har några fler ider som jag tänker pröva imorgon och p fredag. Får se om jag hittar något jag gillar =). Har försökt att ta lite bilder, men dom har inte blivit så bra dock :( Men aaa. Kul i alla fall =) 
Här kan ni se från igår:
La En svart eyeliner (som jag brukar ha) Men den röda Kajalen Över 



och från idag, Tog den röda under och svarta över. 




Det är bara två dagar kvar Idag och Imorgon innan Minus kommer hit =) WIII Längtar as mycket. Har och ser verkligen fram emot det så mycket. Vi kommer ha det så grymt kul. Har hela fredagen för oss själva och sen Lördag och söndag är det Konsert dags igen BVB och Muderdolls YES, och sen Måndag ( Alla Hjärtans dag) och Så åker hon hem Tisdag. Så massa dagar =) Längtar. Har lite planerat vad vi ska hitta på på fredag när hon kommer. Ska försöka göra så mycket som vi kan på fredag så vi blir trötta och kan lägga oss tidigt för vi ska upp tidgt på Lördag morgon. yeay.. not. Men PEEEPPP. 
Hittade den vackra bild, första bilden som NÅGONSIN TOGS PÅ MINUS MIG OCH MILLA =)
Kill Hannah 08 Stockholm Då allt Började <3 


Snart ska jag gå och hemta Lena från busshållplatsen. Hon åker själv för första gången idag. Laurence ska åka och spela chees på någpt ställe efter skolan. Så Lena blev själv. Hon sa att hon var jätte pepp på att åka själv lite nervös att hon ska glöma och trycka på stopp knappen i tid. Jag och Diana fick prata en del med henne så hon skulle veta vad hon ska kolla efter. Men bra träning för henne tycker jag. 

Love
Matilda

Choklad

Sitter och äter svensk marabo- Schwizernöt. Den godaste chokladen EVER! Dock är den  snart slut ... kan inte stoppa mig själv. 

Nyss kommit hem från Cambridge. Hade ett Lunch Möte med Nathalie och vi gick runt i Cambridge i solan ( JA DET ÄR SOL OCH SKÖNT UTE) Och hade en underbar stund. Tack . 
Gick också och kollade på Bibban i Cambridge, öppettider osv. Om jag skulle vilja gå dit någon dag. Gick också förbi simhallen , kollade tider och pris. Jag och nathalie tänkte att vi kunde simma tillsammans någon gång/ några gånger. 
OCH så gick jag (äntligen) förbi tattoo Studion som jag åker förbi med bussen varje gång jag åker tillbaka från Cambridge. Gick och frågade dom om min tattoo ide om det skulle fungera cch pris. Och Jaa.. Ska nog gå och boka på Fredag denna vecka eller nästa =) WIIIIIIIIIII 

När jag kommer hem så ligger det två packet på min säng. Och säger bara, mammor vet vad man gillar.. 
I denna låg det en ENORM flagga i . och i den andra .. jaa Pokemon, choklad och ost. Mamma vet vad Matilda gillar. Och antar att det är så med alla mammor. Eller?? Fick också lite kläder som inte fick plats när jag åkte tillbaka efter jul. MIN BATMAN TRÖJA =))))) yeahhhh. Ska setta på mina Pokemon på min nyckelring (ja sådana som man kan ha på nyckelringen) har snart ätit upp chokladen :( och osten ska jag öppna imorgon till lunch =) mummmmmmmmmms.
Tack Mamma. 

Vill också säga att det är många som vill prata med mig osv och jag är inte alltid tillgänglig.
Så här ligger det till. 
Min svenska mobil fungerar inte nu, igen. Jag får inte upp mobilen så jag kan inte kolla det nya simkortet jag har fått. 
Så om ni vill fråga om en tid att prata på skype skicka ett mail med dag, datum och tid så jag ska kolla om det går så jag kan boka in det =) OK ??? =D 

Nu ska jag packa upp det mest från mitt pcket och sen måste jag börja med Maten =) 

Love
Matilda

Black Veil Brides in Norwich

Förs vill jag bara säga AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH SÅ HIMLA BRA!!!!!!!!!
Ok allt började med buss från Histon till Cambridge. Springa från bussen och köpa biljett och springa till tåget, men han med och fick andas lite. Skönt. I'm on my way. 
Solen lysste och det såg ut bli en bra dag =) Jag var glad och pepp och inget kunde förstöra min dag. 
Träffade Jennifer på Stationen i Norwich och Möttes av detta fina skylt =)


hahhaha Jaha där ser man Clasolson har altså spridit sig xD KUL.

Sen var det bara att börja gå till Hallen med min fina karta som jag själv har ritat xD dock var det lätt att hita och inte långt, skönt. Vi var först, konstigt kl var bara 10 ca. Men båda var gaska hungriga så vi gick till shopping centret som ligger nära och hnlade lite underhålling och mat. 
När vi kom tillbaka satt det två personer där. NEJ. jag frågade om det bara skulle vara dom eller bli mer, dom sa att det skulle komma 3 till. Ok det är ok. 
Vi börjar med att underhålla oss med att måla lite fina tekningar och spela lite kort. Dock nu började man känna att det var kallt. Tack och lov att jag tog med filt. Men fröss fortfarande. Fröss hela dagen/natten. (Och det märker man nu efteråt, Matilda börjar bli sjuk. NEEEEEEJJJ). 

Men som sagt fröss hela dagen, men annars var det Underbart. Lärde känna. 4 as trevliga personer som jag kom as nära. =) GÖTT. 
Och till slut så fick vi gå framför dom som ståd föra oss så vi kom in först =) Har aldrig varit med om det förrut så TACK!!! Hur snäll som helst. 

Kom in, (MEN dock så var det två personer som hade fått gå in förre alla andra spm dom tåg ju så klart mitten, Men fick berdvid så helt ok. 

Och Black Veil brides var UNDERBART SJUKT GRYMT BRA!!! AAHHHHHHHH 
Fick gögon kontakt med alla i bandet och jag röjde som FAAAAANNNNNN det blev lite chokade. hahhaha OMG FICK OCKSÅ SJUNGA I MICKEN PÅ KNIVES AND PENS LÅTEN!! HAHAHHAHAHAHAHAHA 

Fick också plektrum från Jack =) En av gittaristerna. JAG GILLAR!!! =) 

Är så glad att jag ska se dom igen, TVÅ GÅNGER!!! Nästa vecka, Lördag och Söndag. LÄNGTAR REDAN!!! =)

HAPPY HAPPY HAPPY!! 

Love
Matilda

Dagen D

Jaha, kl är nu 06.00 och jag är uppe, påklädd och ska gå ner och ta lite att dricka. woooow. helt sjukt. Men vad gör man inte för BLACK VEIL BRIDES, hahaha Japp idag är det!! Så himla pepp!!! 

Jaa ville bara skriva någon rad innan jag åker så .. Jaaa. hhhahah . 

Om det nu är så att ni har missat dom, gå in på deras myspce HÄR och lyssna.



Jag ska på 
Norwich
London 
Nottingham



Love
Matilda

dagen innan

wooooooooooooooooowwwwwww Kan inte fatta att det redan är imorgon som jag ska se
BLACK VEIL BRIDES.
Jag har väntat och väntat och väntat och nu är det.... WIIIIII. Så himla pepp.. AHHHHHHA =) hahahah
Dock inte lika pepp på tiden som jag måste gå upp, men så värt!!

Så imorgon blir det lite annorulna. 
Får gå upp mycket tidigare än vad jag brukar för att hinna med allt, och så ska jag hnna ta Lena och Laurence till Liz och Brian innan 10.29 då min buss går som jag MÅSTE hinna med. Kommer lvbi en ganska stressing morgon och synd om Lena och Laurence som får gå upp lite tidigare, 15 min tidiagre än vanligt. Inte så mycket med mycket för dom. Så får dom spendera morgonen där medans jag föst kommer sitta på en buss, sen springa och köpa tåg biljett och sen sitta på ett tåg, sen träffa Jen sen ta oss till spelstället och sen PEPPA!!! hahahhaha AHHHHHH 

Jaaa, allt jag har i tankarna just nu. 
Så blir inget bloggande imorgon, får se hur trött jag är på Fredag xD ahahah 

Ja och min mamma fyller år idag så om ni har lust får nu ju ta er tiden och gratta henne. Och mer en så blir det inte från mig, Japp jag är fortfarande arg och besviken på henne. såå mer än så blr det inte från mig, men ni kan ju göra det som känns bäst för er. 

Love
Matilda

2011-02-01

Ok vill inte säga så mycket om idag för .. inte den bästa. 

Men idag fick jag i alla fall MASSA post, like kul att komma hem och se att nästan allt var till mig .. hahah


Fick 3 paket från Bella <3 Tack söta du! Blev jätte glad! 
Fick ett jätte fint halsband, en marabo choklad och en påse gott och blandat! TACK! 
Har redan satt upp kortet jag fick också. Tack Bella. Du får mig alltid att känna mig lite bättre. Tack.! <3






Fick också:
-ett paket av mamma som inte gjorde mkig lika glad utan bara arg. Och hon vet varför och jag hoppas hon rättar till det. 
- ett brev på skolan jag gjorde min distans kusr ifrån att jag nu har slutat där. Jap jag slutade tidigare. Hoppade av. 
- Och ett brev på att göra Kamydia test. xD ahha lite kul att jag fick ett sådant Brev. Att dom vet att jag bor här, en ungdom. Det skickades tydligen ut till alla mellan 18-25 i detta område. Och dom vista att jag fans här. KUL. 

Idag så är Lena hos en kompis och ska vara där hela tiden tills Brownies börjar, för den tjejen går också på Brownies. Och sen kommer Liz att hämta henna och skjusa henne hem. 
Och Laurence är hos deras farmor idag och kommer hem vid 5. Då ska jag börja med maten. eller får se om jag börjar tidigare... kanske kanske inte. 

Nu ska jag i alla fall se om jag kan få upp humöret och göra lite saker. 

Love
Matilda


dagens inlägg går till

LINNEA OCH RAY !!


Som fick en liten pojke igår =) Sam ska han heta. 
Är så glada för dem!!! Vill komma hem nu så jag kan hälsa på lill killen. 
Nu vet ag vart jag kommer spendera min tid när jag kommer hem xD hahhaah . 
ÄR SÅ GLAD FÖR ER SKULL! SAKNAR ER JÄTTE MYCKET!!!
<3 

Love
Matilda



RSS 2.0