and I'm off

Jaha, då var man helt klar packad, ny duchad, ätit frulle och bytt laken på sänge. Och jag ska nsrat ge mig av till bussen :) och då bär det av till Ipswich. 
Det är redan varm och skönt ute och solen skiner :D Man blir så glad! haha. Dock inte lika kul att jag ska spendera tod på en buss och sen på ett tåg när det är så fint ute, men blir ju bra sen när jag kommer fram. 
Om väderet är fint imorgon så kommer det bli picknick med massa folk i Ipswich :D as myss! Så jag hoppas att det är lika fint där som det är här och att väderat håller i sig. 

Har två tåmnga väskor som jag ska ha med mig så ska se till att gå i tid så jag får med mig båda väskorna ^^ haha 

Men skriver igen när jag är hemma i Sverige vilket tidigast kan bli på Torsdag :D Så ha det jätte bra tills vi hörs igen ^^ 



Love
Matilda

Snart på väg

Just nu är jag inte så säker på att det är April längre. Utan det känns som om det är Juni/Juli. Jag går i linne och kjol och kune gå så ända till kl 6 på kvällen. 
Helt underbar dag med 25 grader. Jag och Natalie hade picknick i Cambridge och bara låg och njöt i solen. Det var verkligen hur skönt som hälst, och känndes som om alla människor är på sommar humör. :D Glad och härliga. Folk har garit fram grillarna och sommar kläderna. Inga jakor eller lång byxor här inte! 
HELT UNDERBAR DAG! :D 
hahah nu måste Sverige vara lika varm och skönt annars vill jag inte komma hem ;) heheh Vill ju inte komma hem och behöva ta på mig massa kläder nu. xD hahah.

Men jaa nu är det sista natten i detta hus på två veckor. Imorgon åker jag till Ipswich och kommer var där till Onsdag och då åker jag hem till Sverige :D Så kommer verkligen bli två as bra lediga helger. Jag längtar ! Kul att först åka till Ipswich och njuta av solen med mina vänner där. Och sen komma hem till vänner och familj som jag saknar där hemma. :D 
Så kommer inte bli något bloggande innan Torsdag i alla fall så ni alla vet. Men ska försöka blogga så fort jag får chansen när jag är hemma. Men har lite planerat så får se hur mycket det blir :D 

Men ha det så bra tills jag kommer tillbaka :D 

Love
Matilda

sommar Igen :)

YAY idag är nästan lika varm som igår med solen skiner och jag är glad :D Känns verkligen som om sommaren är på väg. hehe Men dock så är det ju UK vi pratar om och Diana berättade för mig att dom brukar ha fint i början av April och maj sen så är sommaren nästan slut. Om dom har tur så kan det vara några veckor i Juni också. :( så det är bara att njuta så mycket jag kan nu. 

Jag har varit på gymet, jag är duschad och har på mig thights och t-shirt igen :) Kan tänkte dra mig ut på en promenad i solen. Och sen är det dags att dra oss till Lenas skol pjäs :) 

Snart Kommer jag Hem :D 

Love
Matilda

sommar?

asså YAY :) Idag har vi haft 23 grader varmt! Solen och skinit och det har bara varit helt underbart. Har gått oi tights och t-shirt och solbrillorna på. 
Jag, Lena och Laurence har haft picknick och satt i sloen och bara njöt. 
ahhh vill ha mera sådan dagar! ahah Kommer bli många fler picknickar. :) 
Säger bara, Sverige! Jag hoppas på samma sak där! vill INTE komma hem till kallt och snöööö ! Bara så du vet ;) 

Imorgon ska jag och Diana till L&L skola och kolla på Lenas påsk skol pjäs :) Ska bli jätte kul ett se eftersom jag har suttit och övar repliker med henne så ska det bli kul att se slut resultatet :). Lena är jätte spänd och glad att vi ska komma imorgon. 

Och sen är det bara en dag kvar och sen är jag ledig i 2 veckor!! ahhh så himla skönt!! :D yay yay yay. Hoppas att helgen blir lika fin som idag så blir det lite girlland i Ipswich :D YES!! 

Love
Matilda

April

Jaha, kl är nu 08.37 och jag har redan jobbat i 1 timme och 45 min. Trött är jag också, önskar att jag kunde gå tillbaka till sängen, men NEJ det ska jag inte utan ska bara vänta tills Diana kommer tillbaka efter att ha kört barnen till skolan och då bär det av till gymet. Här ska tränas ;) hahah . 

Igår var bara en helt vanlig dag, hände inget specillt över huvud taget. Förutom att igår fyllde min lille bror 18 år :) SÅ GRATTIS I EFTERSKOTT TILL HONOM, här på bloggen. Ska grattis till honom igår så tro inte att jag glömde det. En stor dag när man fyller 18 så inte något man glömmer. Jag hoppas han hade en bra dag i Finland, för dte var där han var igår och är i någon vecka. (kommer inte ihåg hur länge). 

Nu är det bara Tis, Ons, Tors och feddag kvar att jobba sen har jag mer en 2 veckor ledigit! Grymt skönt!! Lördag åker jag till Ipswich och sen den 13 åker jag Hem till Sverige! Längtar jätte mycket att få komma hem. Saknar familj och vänner. Så det är verkligen något att see fram emot :). 

Love
Matilda

Bio, godis och mat

Jaha, så har man nyss kommit efter en lång dag på stan. 

Började med att jag och Laurence åkte in till stan, gick och köpte bio biljtter till Filmen Rango. Sen gick vi och köpta lite godis och gick runt i lite affärer och hittade en jätte fin skjorta och slips till honom :). 

Sen var det bio. Rango var mycket bra. Johnny Depp som gör rösetn på englska vart underbar som alltid. :D Blev mycket skratt :D Och det gillar vi. 
Efter filmen så blev det att vänta en liten stund på Dian och Lena som skulle komma in. Och då blev det lite spelade på matilad nya älskling (mobilen). Vu var as bra och kom till ntvå 20 :D hahah 
Sen när tjejerna hade kommit in så gick vi och åt mat på en italiens resturang. Mycket gott gott. Blev lite att fira Lena eftersom hon inte fick någon speciall mat i Torsdags. :D Hade en jötte trevlig stund. 

Men nu är man hemma och är AS TRÖTT. haha så jag sitter i sängen och skriver detta och ska sova när jag är klar. :) Och imorgon blir det verkligen sovmorgon som alla vet att jag älskar! 

Love
Matilda

Äntligen Fredag

Så var det äntligen fredag. En av dom bästa dagarna på veckan. För men vet att man har två dagar ledig efter ;) Det gillar jag. 
Dock är vädret skit idag och kallt så ut vill man inte gå. MEN det gjorde jag en liten stund i alla fall och tog en promenad. Då vet jag att jag har varit ute idag i alla fall. Hahah. 

Dom håller på för fult i köket och vi försöker leva så gott vi kan xD haha. Går helt ok just nu, men tror att nästa vecka kommer bli jobbigare xD. Då har vi ju left så har en vecka redan och ska göra det i en vecka till! Dock är det bara nästa vecka och sen helgen åker jag till Ipswich för att vara där några dagar och sen ÅKER JAG HEM TILL SVERIGE! Längtar jätte mycket efter att få komma hem :D sakner vänner och familjen. Dock inte like kul med läkar och tandläkar besök :/ två saker jag hatar. MEN eftersom jag är trött ständigt och börjar på tillbaka min huvudvärk så kanske det är bäst att kolla upp det och eftersom jag hatar tandläkare med är helt ok med han jag har hemma så är det väl like bara att gå och kolla när jag ändå är hemma. 

Helegn som sagt kommer ju Lördagen spendras med Laurence i Cambridge och bio. Sen så kommer vi alal fyra (Diana och Lena kommer in efter filmen) och så ska vi äta ute. Bara för att vi inte kan laga mat här och Lena fyllde ju år igår och fick ingen riktig mat så passar det ju bra att kanske göra det då :D 
Söndagen ska jag sova. haha 

Love
Matilda

RSS 2.0