Helgen

Helgen hos Jen: 

Fredag:
Kom fram ca 6 på kvällen och då gick vi och beställde Kina mat!!! MYCKET GOTT. Blev att ta med det och och äta och kolla på 17 Again, med mycket skratt. Kvällen spenderades sen bara med att prata och prata och prata lite till tills det var dags att sova. 

Lördag:
Jen var tvungen att gå upp och jobba, men kom tillbaka ca kl 11. då vi begav oss ut på stan och schoppade =) Blev mycket nytt smik, eftersom vi tänkta att det kanske var dags att hitta på något annat än att alltid ha samma hela tiden. Lite spännande. hahah. Blev en ganska lång stund på stans, sedan blev det snabbt hem, jen var tvungen att släga i sig lite mat och sedan tillbak till jobbet för att jobba 2 timmar till. 
När hon kom hem så blev det lite färga håret (för mig) och killa håret (för jen). Sammtidigt var det att peppa Black Veil Brides =) PEPP!! 
Sen blev det att pröva det nya sminket och göra sig iordning för att gå ut. Vi gick till en bar och bara satt och sncka tills vi träffade en trevlig tjej som tydligen hade födelsedag och bjöd med oss till en club som hon hade gäst lista på, as nice! Men dock blev det inte så länge där inne för det var bara massa äkliga pojkar .. USCH. vill inte gå in mer på det. så vi gick därifrån köpte pommes och gick hem och kollade på Pokemon, dock inte så länge för vi båda var trötta. 

Söndag:
Blev inte så lång stund där, utan tiden bara sprang förbi, men åkte i alla fall till Emma vid halv 1 och träffade Emma + familj <3 som jag ar saknat SÅ MYCKET. dock blev det bara ca 1,5 timme, Men det var bättre än inget. Fick få också lite julklappar, eftersom vi inte har träffats på länge. Och bästa julklapparna ever, men Minus julklapp XD 
Detta är sådant jag vill ha OK !!! hahhahah 


Och Minus Julkalpp

Bästa Jul klapparna ever!!! TACK!! 


Sen blev jag skujsad till tåget och åkte hem. 

Mycket kort med trevlig helg, nu är det bara att pepp till Torsdag då jag ska se BLACK VEIL BRIDES!!!!
YEAHHHHHHHH

Love
Matilda

Kommentarer
Postat av: Mamma

Roligt med en trevlig och bra helg. Ni ska känna er stolta och starka som gick från festen sådana fester är inget att ha, bra gjort tjejer. Vi var och hälsade på Linnea och Ray, det var trevligt och de hälsade till dig. Kram

2011-01-31 @ 20:23:20
Postat av: Anonym

Bra gjort tjejer! Pokemon är helt klart bättre.

Det är så många som frågar hur du har det. Jag säger att du har det bra och trivs. Kram mormor

2011-01-31 @ 21:42:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0