Inget händer

Jaha, så varvardagen tillbaka i livet. Har varit så mycket lediga dagar att man nästan har glömmt bort hur vardagen brukar vara. Men nu har man kommit in i det igen. 

Igår så var solen framme så det blev picknick efters skolen med Jo Och Chris också. :D Det var skönt att abra sitta och nuta av skolen. Dock blåste det väldigt mycket och en kall vind så hade filt på mig, men ändå skönt. :)

Idag är slapp dag, tar en paus från gymet pch går tillbaka imorgon istället. Utan idag är det inge sol och det regnar så det blir film och myss framför en film. Och alla vet att Matilda älskar det xD haha . Söna är ju att det är torsdag, alltså bara en dag kvar innan man får två dagars sovmorgon. :D Och det är alltid tummen upp för sovmorgon!  haha. 

Jaa, OCH vi har fått en duch nuuu!!! YEESSS äntligen. ! OCH diskmaskinen är inkopplad och kan användas, Dock inte på platsen som den ska vara på med den går att använda så jag slipper diska! YES! Och badrummen och köket går sakta men säkert fram. Önskar att dom kunde öka lite meeennn jag har ju ingen anning om det dom gör sååå.. ska kanske inte säga något ^^ haha Tack för duch och diskmaskin i alla fall :D 

Love
Matilda

Kommentarer
Postat av: Anneli

Vinnaren av dagens blogg finns uppe! Kika in om det blev du eller anmäl dig till den nya omgången här:

http://anneliih.blogg.se/2011/may/torsdag-dagens-bloggd.html#comment

2011-05-05 @ 17:47:07
URL: http://anneliih.blogg.se/
Postat av: Anonym

Skönt att du har diskmaskin o DUSCH. När kommer spisen då tro? Vi har oxå kallt men det regnar inte. Fick du med dig min Betnovat? Kram mormor

2011-05-05 @ 18:55:16
Postat av: Mamma

Man får se det positiva i det lilla, diskmaskin och dusch inte illa. Kram

2011-05-05 @ 21:34:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0